Hlavní obsah

Tip na originální dárek: darujte lásku!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte ve své rodině, mezi nejbližšími přáteli nebo kolegy z práce někoho, kdo je už delší dobu nechtěně sám? Udělejte mu radost! Obdarujte ho vánočním dárkovým poukazem a postrčte jej k životní lásce!

Článek

Konec osamění aneb Každý může najít svoji lásku. Ptáte se, jak to celé funguje? Jednoduše! Pokud vám na dotyčném, který právě teď nemá partnera, alespoň trochu záleží a není vám jeho (její) samota lhostejná, pořiďte mu (jí) namísto relaxačního wellness poukazu, dárkového koše, nepadnoucího oblečení nebo nevhodného parfému zcela originální vánoční dárek. Darujte poukaz určený k seznamování na nejkvalitnější české on-line seznamce Elite Date!

Bude vás to stát jen pět minut času. Nebudete muset přemýšlet o tom, co letos koupíte za dárek, ani běhat po obchodech. Stačí, když si poukaz objednáte, uhradíte a následně doma vytisknete. Pak už ho stačí jen vložit do pěkné obálky a někomu darovat!

Seznamky nejsou skladištěm zoufalců. Najdete zde podnikatele, úspěšné manažery, lékaře, bankéře či analytiky...

V čem je seznamování na Elite Date lepší než to osobní?

1. On-line seznamování je IN

On-line seznamování patří mezi nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak se denně seznámit s desítkami nových uživatelů.

2. Seznamování z pohodlí domova

Stačí mít wi-fi připojení, chuť seznamovat se a trochu volného času. On-line seznamování už pak nic nebrání!

3. Seznamování na internetu je bezpečné

Na Elite Date jsou všechny uživatelské profily denně kontrolovány. Falešné či jinak závadné profily jsou z databáze okamžitě mazány.

4. Partnera lze vyfiltrovat na míru svým očekáváním

Požadavky na partnera se jednoduše nastaví do filtru a během pár vteřit už si lze vybírat z desítek či stovek uživatelů, kteří odpovídají tomu, co dotyčný hledá.

5. Na Elite Date jsou jen zájemci o vážný vztah

Na prémiové seznamce jsou zaregistrováni jen uživatelé, kteří hledají vážný vztah. Uživatelé, kteří touží pouze po nezávazném vztahu nebo flirtu, nemají na Elite Date šanci.

6. Obavy z odmítnutí jsou zbytečné

Pokud o dotyčného neprojeví někdo zájem, nemusí zoufat. Může zkusit své štěstí jinde. Na Elite Date je zaregistrováno téměř 200.000 uživatelů. Je tedy z čeho vybírat.

7. Všichni na jednom místě

Tím, že se většina lidí seznamuje v dnešní době on-line, mohou využít uživatelé jedné velké výhody – seznamovat se na jednom místě s osobami, které nemají v běžném životě šanci potkat.

8. Ráno registrace, večer rande?

I to je možné! Kdo má odvahu a upřednostňuje raději osobní kontakt před písemným, může se s partnerem domluvit na okamžité schůzce. Vždy platí, že každý je strůjcem svého vlastního štěstí!

Elite Date se nesnaží být seznamkou pro každého. Elite Date je seznamkou pro uživatele na úrovni. Dopřejte svým nejbližším, aby se mohli seznamovat s takovými partnery i oni!Seznamování na Elite Date je pro ně tou správnou volbou!

Seznamování na internetu vážně funguje. Zvládli to ostatní, zvládnou to i vaši přátelé!

Reklama

Související témata:

Načítám