Hlavní obsah

Tip pro váš make-up: Kurz osobního líčení

Reklama

Všechny ženy mají jedno společné. Chtějí se líbit, hezky se oblékat, mít krásné vlasy a být dokonale nalíčené! S námi to dokážete i vy!

Článek

V časopisech se můžete inspirovat mnoha styly líčení, v drogeriích a parfumeriích na vás číhá nepřeberné množství různých druhů a barev make-upu, stínů, rtěnek a řasenek. Ale co by slušelo právě vám? Jakou barvu make-upu si vybrat? Jakou konzistenci? Který zvolit pro vaši pleť, aby vypadala svěžejší, mladistvější nebo zcela přirozeně? A jak ho vůbec nanášet?

Pokud se vám všechny tyto informace při vaší návštěvě oddělení se šminkami nahromadí v hlavě, nejspíš se otočíte, vydáte se směrem k východu a svůj make-up odložíte na jindy. Nebo se přihlásíte na Kurz osobního líčení do Surface profesionální školy líčení a naučíte se perfektně nalíčit pro jakoukoli příležitost během jednoho dne.

Lektorka kurzu při praktické ukázce líčení

Krok za krokem

Kurz osobního líčení zahrnuje teoretickou část, praktickou část a fotografování. V teoretické části se dozvíte, jak se orientovat na trhu s kosmetikou, jak se správně starat o vaši pleť a jak vybírat produkty. Do jakých se vyplatí investovat a naopak.

V praktické části se pak každá účastníce kurzu nalíčí pod dohledem lektorky, která jí poskytne veškeré informace o tom, jak správně nalíčit právě svou tvář, jak podtrhnout svoji osobitost a jak zamaskovat případné nedostatky. Nejprve se naučíte si na vaší tváři jednoduše vykouzlit jemné denní líčení, a poté vám lektorka poradí, jak pomocí několika kroků vytvořit výraznější večerní make-up.

Každé klientce je poté vytvořena série fotografií v našem ateliéru. Výstupem jsou dvě profesionální, digitálně upravené portrétní fotografie.

Každé účastnici kurzu je názorně ukázáno to nejvhodnější líčení právě pro ni

Kurz osobního líčení probíhá ve vřelé a profesionální atmosféře v příjemných prostorách školy, nedaleko pražského náměstí Míru. Na vše budete mít dostatek času a všechny vaše případné otázky budou zodpovězeny. Věříme, že se líčení stane příjemnou součástí každého vašeho dne. Tak neváhejte a užijte si příjemný den na make-up kurzu, který v profesionální škole líčení Surface absolvují ročně stovky spokojených žen!

Kurz je zakončen fotografováním v ateliéru školy. Naučíte se perfektně nalíčit pro každý den a odnesete si krásné portrétní fotografie

Více o Kurzu osobního líčení a Surface profesionální škole líčení na www.surfacemakeup.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám