Hlavní obsah

Tíží vás samota? Najděte si partnera!

Reklama

Pokud patříte mezi ženy, které žijí nedobrovolně v jednočlenné domácnosti, a toužíte potkat spřízněnou mužskou duši, jste tu správně! Poradíme vám, jak se snadno a rychle seznámit.

Článek

Důvodů, proč zůstávají ženy samy, existuje nespočet. Mezi nejčastější z nich patří fakt, že se životem zklamané ženy obávají odmítnutí při seznamování nebo nového partnerského vztahu. Velká část žen si stěžuje také na to, že nemá k seznamování dostatek příležitostí. Jenže ani to, že pocházíte z malé vesničky, kde se není s kým seznamovat, nebo to, že jste od pondělí do neděle v práci, není důvodem k tomu, abyste zůstala navěky sama.

Když se chce, všechno jde! To platí i o seznamování

Pokud nemáte dostatek odvahy na to, abyste oslovila nějakého zajímavého muže na ulici, pozvala nějakého sympaťáka na schůzku nebo vysedávala po večerech v barech a čekala na toho pravého, pak pro vás máme řešení. Seznamte se na internetu! Jedná se o nejmodernější a nejrychlejší způsob, jak si najít partnera pro život. Odhoďte všechny zábrany a zaregistrujte se na nejkvalitnější českou on-line seznamku ELITE Date.

Seznamování na internetu vážně funguje! Na prémiové seznamky se registrují denně stovky až tisíce nových uživatelů.

Základem úspěchu je váš uživatelský profil

Chcete-li dostat příležitost s někým se blíže poznat, je zapotřebí vytvořit si atraktivní profil. Váš profil musí uživatele zaujmout. Nikoli však negativně. Dávejte si tedy pozor, jaké informace v profilu zveřejníte. Vynechejte formulace typu: „Jsem zklamaná životem“, „Nechci už být sama“, „Kdy už tě konečně potkám?“ Z vašeho profilu by nemělo být patrné, že už jste dlouhá léta bez partnera.

Stejně tak nepište do profilu ani to, že hledáte tatínka pro své dítě. Přestože je více než jasné, že nebudete chtít vychovávat své dítě bez otce, není zapotřebí hlásat tuto informaci takto veřejně. To, že máte dítě, samozřejmě netajte. Nabízejte se však vy samotná. Vyzdvihněte své přednosti, nikoli svá negativa. Muž hledá ženu, partnerku, milenku, manželku, nikoli ženu, které jde jen o pomoc s výchovou a finančním zabezpečením její neúplné rodiny.

Pamatujte, že vtipný a pozitivně laděný inzerát vždy zvítězí nad inzerátem, ze kterého je patrný smutek či zoufalství.

Seznamky nejsou skladištěm zoufalců. Najdete zde podnikatele, úspěšné manažery, lékaře, bankéře či analytiky.

Jak najít toho pravého?

Jednou z možností, jak potkat muže svých snů, je seznamování na internetu. Během pár dní se můžete seznámit s celou řadou zajímavých partnerů. Na prémiové seznamce můžete potkat muže, které byste v běžném životě nejspíše nikdy nepotkala. Na Elite Date si můžete vyfiltrovat partnera na míru svým očekáváním. Stačí si zadat do filtru požadavky na bydliště, vzdělání, věk, děti atd. a během pár vteřin si můžete prohlížet seznam partnerů, kteří odpovídají tomu, co hledáte. Chyťte své štěstí za pačesy. Seznamte se s mužem svých snů!

Reklama

Související témata:

Načítám