Hlavní obsah

Tomáš Řepka ve vězení: Kdo další ze slavných seděl?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doma u Kristelů teď bude pár měsíců asi trochu smutno. Moderátorčin partner, Tomáš Řepka, totiž dnes nastoupil do ruzyňské věznice, aby si v ní odseděl dvou a půl roku trvající trest. Kdo další ze slavných skončil v „lochu“?

Článek

Spadla klec. Po všech soudních líčeních, přelíčeních a odvoláních dnes bývalý sparťanský obránce Tomáš Řepka nastoupil do vězení (podívejte se na video). V rozhovoru pro televizi řekl, že je připraven, navíc že ve vězení seděli i jiné slavné osobnosti a umělci. No, pro jednou měl Řepka pravdu. Ve vězení se před ním ocitlo mnoho dalších. Jaké byly jejich důvody?

Tomáš Řepka (45)

Fialové dveře káznice se zavřely a na dva a půl roku za nimi zmizel bývalý fotbalista Tomáš Řepka. Odsedět si má trest za zpronevěru a zveřejnění falešného sexuálního inzerátu na svoji bývalou ženu, Vlaďku Erbovou (37). Bývalý sparťanský obránce ale není jediný, kdo si musel odsedět pár let natvrdo. Vězení se nevyhnulo ani jiným slavným osobnostem.

Foto: Profimedia.cz

Tomáš Řepka se svojí partnerkou Kateřinou Kristelovou Foto: Profimedia.cz

Martha Stewart (77)

Martha Stewart je guru všech kuchařek a žen milujících péči o domácnost. Ne vždycky ale bylo radno brát si ji za vzor. Na začátku tisíciletí byla obviněna hned z několika trestných činů, jako jsou podvody s cennými papíry, maření výkonu spravedlnosti či překládání nepravých informací. Nakonec si odseděla pět měsíců, ačkoliv zprvu jí hrozilo mnohem více. V roce 2004, kdy výkon trestu nastoupila, šla rapidně její popularita dolů, nyní je opět na vrcholu.

Foto: Profimedia.cz

Martha Stewart seděla za finanční podvody Foto: Profimedia.cz

Robert Downey Jr. (54)

Častým důvodem, proč se slavní ocitnou za mřížemi, jsou drogy, případně řízení pod jejich vlivem či v alkoholovém opojení. Takovým příkladem za všechny je herec Robert Downey Jr., který hrál například Iron Mana anebo Sherlocka Holmese. Ve vězení seděl v devadesátých letech dvakrát a v součtu to dělalo rok a půl.

Foto: Profimedia.cz

Robert Downey Jr. byl v mládí velice bouřlivý Foto: Profimedia.cz

Chris Brown (30)

Už to bude deset let, co svět oběhly fotografie zpěvačky Rihanny (31) s obličejem samá modřina a škrábanec. Fyzicky ji napadl její tehdejší přítel, rapper Chris Brow. Dostal jen podmínku, kterou ale porušil a musel si jít odsedět rok. Propustili ho po třech měsících. Záznamů v trestním rejstříku má ale mnohem více.

Foto: Profimedia.cz

Rapper Chris Brown údajně napadl svoji tehdejší partnerku Rihannu Foto: Profimedia.cz

Jan Révai (45)

Na své mládí nerad vzpomíná i herec a tanečník Jan Révai. V několika rozhovorech a v pořadu Třináctá komnata se rozpovídal o tom, že měl velice bouřlivé mládí. Když se dostal do dluhů, vyloupil benzinovou pumpu, za což si odseděl dva roky. Už je to ale více než dvacet let. Dodnes o tom mluví jako o mladické nerozvážnosti a že mu tehdy vůbec nedocházelo, co takovým přepadením může způsobit.

Foto: Profimedia.cz

Před více než dvaceti lety vyloupil Jan Révai benzinkuFoto: Profimedia.cz

Vladimír Kratina (67)

Dostat se do kriminálu v minulém režimu bylo skoro stejně jednoduché, jako jít si koupit rohlíky. Začínajícímu herci Vladimíru Kratinovi k tomu stačilo pouze to, aby našel na ulici rudou vlajku a začal s ní dělat blbosti. Bohužel si toho všimli strážníci poblíž. Dostal osmnáct měsíců za znevažování rudé vlajky a hanobení symbolů. Nakonec si odseděl jen část trestu.

Foto: Profimedia.cz

Kratina byl zavřený za minulého režimu za hanobení rudé vlajky Foto: Profimedia.cz

Myslíte si, že si Tomáš Řepka odsedí celý trest? A víte, že tyto zahraniční celebrity také měly problémy se zákonem

Reklama

Související témata:

Načítám