Hlavní obsah

Toužíte po dlouhodobě hladké pokožce?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro krásu se trpí, říkávaly vám vaše maminky. Dlouho to platilo i o hladké pokožce. Philips Lumea to změnila.

Článek

Zatínat zuby při strhávání vosku nebo poslouchat zlověstně bzučící epilační strojek předtím, než se vám zahryzne do lýtek? Pokud si žena chtěla oddychnout od holení aspoň několik týdnů, nepříjemná a bolestivá epilace byla dlouhou dobu nevyhnutelným řešením. Pravidelné odstraňování laserem v dermatologických centrech sice nebolí, ale je to drahý špás.

IPL epilace s Philips Lumea je jednoduchý a účinný způsob, jak bezbolestně odstranit i ty nejjemnější chloupky a zabránit jejich opětovnému růstu v pohodlí domova.

IPL je inovativní technologie odstraňování chloupků

V čem spočívá to kouzlo?

IPL je inovativní technologie odstraňování chloupků, která funguje na bázi intenzivního pulzního světla (Intense Pulsed Light). Světelné pulzy pronikají přímo do růstového lůžka chloupků, kde se mění na teplo. Lůžko chloupku samovolně přechází do takzvané klidové fáze, což je jedna ze třech fází růstového cyklu. Chloupek, který z lůžka vyrůstal, se uvolní, a sám bezbolestně vypadne i s kořínkem. Růst nového chloupku se zastaví.

S přístrojem Philips Lumeamůžete zapomenout na zanícené puchýřky, zarudlou pokožku a zarůstající chloupky po holení. Po ošetření světelnými pulzy chloupky přirozeně vypadnou a při opakovaném použití se jejich růst zredukuje. Vestavěný světelný filtr navíc zaručuje bezpečné použití i pro tu nejjemnější pokožku.

Vyzkoušejte přístroj Philips Lumea i v zimních měsících

Philips Lumea je vhodná pro odstranění chloupků na nohách, v podpaží, v oblasti bikin a také na tváři nad horním rtem nebo na bradě. Právě na bezpečné a účinné ošetření chloupků v oblasti bikin a tváře jsou k dispozici dva speciální nástavce. Pokožka v těchto partiích je obzvlášť citlivá a chloupky jsou jiné než na zbytku těla.

Philips Lumea se ze začátku používá na oholenou pokožku jednou za dva týdny, po prvních 4–5 použitích se ošetření opakuje jenom podle potřeby. V době mezi ošetřeními chloupky přirozeně vypadávají a jejich opětovný růst se zastaví. S Philips Lumea dosáhnete až 75procentního omezení růstu chloupků.

Jedna Lumea, roky spokojenosti

Ošetření v salonech krásy a dermatologických centrech jsou často nákladná a výše těchto nákladů je neodhadnutelná, protože dopředu nevíte, jak často a jak dlouhou dobu bude nutné tato ošetření absolvovat. S Philips Lumea jde však o dlouhodobou investici, po koupi přístroje se výdaje nezvyšují – není potřeba dokupovat náhradní díly nebo dodatečné příslušenství, všechno potřebné máte připravené v balení, takže přístroj Lumea můžete používat, kdykoli jen budete chtít.

Philips Lumea je vhodná pro odstranění chloupků na nohách, v podpaží, v oblasti bikin a také nad horním rtem nebo na bradě

Stále váháte? Právě nyní máte možnosti vyzkoušet přístroj Philips Lumea po dobu 90 dní se zárukou vrácení peněz.

Využijte zimní měsíce a připravte svoji pokožku na jaro a léto už teď. Podívejte se na video, jak jednoduše a pohodlně se Philips Lumea používá.

Reklama

Načítám