Hlavní obsah

Trendem dovolených jsou čisté pláže, teplé moře a vzduch prosycený vůní růží

Foto: Blue-Style.cz

Zlaté písky jsou označovány perlou Černého mořeFoto: Blue-Style.cz

Dovolenou snů prožijte letos v Bulharsku. Tato země je synonymem pro bezpečí, příjemně krátkou dobu letu, prostorné pláže s dobrým servisem a bohaté animační programy pro nejmenší. Nechte se rozmazlovat, protože si to zasloužíte.

Článek

Zlaté Písky rozkládající se na pobřeží Černého moře vděčí za svůj název komfortním plážím pokrytým jemným zlatavým pískem. Někdy bývá tato oblast právem nazývána jako perla Černého moře, která je opředená legendami o bukanýrech, kteří zde údajně ukryli poklad nesmírné hodnoty. Zlaté Písky patří k nejmodernějším turistickým oblastem jihoevropské části Bulharska vzdálené asi jen 20 kilometrů od přístavního města Varna. Během své dovolené s cestovní kanceláří Blue Style zde můžete také ochutnat proslulé minerální prameny, jež jsou údajně blahodárné pro lidský organismus.

Foto: Blue-Style.cz

V Bulharsku jsou čisté pláže s dobrým servisem samozřejmostíFoto: Blue-Style.cz

Hotel Grifid Hotel Vistamar

Do hotelu Grifid Hotel Vistamar, který stojí přímo na pláži, se můžete vydat se dvěma dětmi do 13 let zdarma. Je to přesně ten hotel, kde vám nebude po celou dobu nic chybět. Kdo nechce chytat bronz na pláži, může navštívit wellness, kavárnu nebo si půjčit kolo a projet si okouzlující okolí.

Foto: Blue-Style.cz

Grifid Hotel Vistamar je místem, kde vám nebude nic chybětFoto: Blue-Style.cz

NESSEBAR & SUNNY BEACH

Největším letoviskem Bulharska je Slunečné pobřeží (tzv. Sunny beach). Leží přibližně 35 kilometrů severně od Burgasu a necelých 5 kilometrů od Nesebaru, starobylého města s netypickými dřevěnými domy, úzkými uličkami, pravoslavnými kostely a unikátním větrným mlýnem. Slunečné pobřeží je držitelem Modré vlajky, prestižního ocenění pro oblasti s nadstandardní čistotou pláže i moře.

Foto: Blue-Style.cz

Nesebar s proslulým a unikátním větrným mlýnemFoto: Blue-Style.cz

Ubytování v oblasti NESSEBAR & SUNNY BEACH uspokojí svou rozmanitostí každé cestovatelské srdce. V luxusním hotelu Aqua Paradise Resort, Barceló Royal Beach, Ihotel Sunny Beach či hotelu Tiara Beach naleznete kombinaci pohostinné rodinné atmosféry dokonale ladící s místní kuchyní, sportovní vyžití a bohaté animační programy pro nejmenší návštěvníky.

Foto: Blue-Style.cz

Hotel Tiara Beach je známý svou pohostinností a skvělou kuchyníFoto: Blue-Style.cz

Obzor a Saint Konstantin

Prahne vaše srdce po romantickém klidu, tichých zákoutích na koupání a historii na každém kroku? Ubytovat se můžete přímo na pláži v hotelu Hvd Reina Del Mar nebo hotelu Aquahouse Hotel & Spa, kde na vás netrpělivě čeká zasloužené Wellness & Spa, typická bulharská příroda či léčivý sirný pramen s teplotou 46 °C.

Foto: Blue-Style.cz

V hotelu Aquahouse Hotel & Spa si užijete klidu romantické přírodyFoto: Blue-Style.cz

Pomorie a Sozopol

Ve čtyřhvězdičkovém hotelu Laguna Beach Resort & Spa objevíte krásy útulného poloostrova s městem Sozopol, které se pyšní historickým centrem zapsaným do světového dědictví UNESCO. Historií se můžete nechat okouzlit také v oblasti Pomorie, proslavené černou pláží s léčivým bahnem. Hotel Wave Resort vám zdejší pobyt obohatí aquaparkem, širokou nabídkou vodních sportů či dokonalou chutí místní gastronomie.

Foto: Blue-Style.cz

Hotel Laguna Beach Resort & Spa nabízí bohatou nabídku vyžitíFoto: Blue-Style.cz

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Proženy.cz.

Načítám