Hlavní obsah

Trendy melíry pro jaro 2009

Foto: Ľoreál

Prameny v odstínu modrých vlčích máků působí něžněFoto: Ľoreál

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle kadeřníků mění ženy své účesy hlavně na přelomu zimy a jara. A jaké že budou letošní jarní trendy? Barevné jako květiny - tedy ve vašich vlasech vykvete barva modrá, růžová a zelená. Poradíme vám, která barva vynikne na blondýnce, brunetce...

Článek

Blýská se to barvami květin

Pro ženy, které mají rády klasickou eleganci, syté odstíny a dokonalost každého detailu, je určena linie barev hlubokých sofistikovaných odstínů. Takové jsou odstíny barev majirel Couture Flowers. Účesy i střihy jsou elegantní a uhlazené. Najdou se v nich ženy, které si oblíbily francouzskou eleganci a jsou opravdu náročné na svůj vzhled.

Naopak ženy, které dávají přednost uvolněným účesům s pohybem ve vlasech, sáhnou po jemnějších tlumenějších efektech barev lucolor „Les Delicates" (delikátní květiny). Něžné harmonické účesy osloví ženy, které milují romantiku, jsou spontánní, jemné a ze všeho nejvíc vyžadují svobodu a neformálnost.

Tmavovlásky s tulipánem

Ženy, které mají hnědé a tmavší vlasy, se můžou inspirovat tóny tmavě fialové, vycházející z krásné, tmavě filalové žíhané barvy fialového tulipánu. Nebo své vlasy zpestřete sytou modrou barvou v tónech barvy delfína. Prameny s modrými nebo fialovými odlesky kontrastují s tmavě hnědým základem a vytvářejí naprostý soulad.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Krásný melír? Jen od kadeřnice!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Světlovlásky s růží nebo vlčím mákem

Barevná inspirace pro ženy, které mají blond a světlejší odstín vlasů, vychází ze světle růžové barvy taftové růže. Několik jemně kontrastních pramenů s růžovým odstínem měkce splývá na velmi světlém blond základě. Blond barva také nádherně souzní s praménky v odstínu modrého vlčího máku, který v sobě kombinuje jasně modré odstíny, které přecházejí až do bílých odstínů a ve vlasech se téměř ztrácejí.

Zlatý střed s orchidejí i zelenou čemeřicí

Hnědé až blond tmavé vlasy vypadají velmi zajímavě s odstíny jantarově žluté barvy orchideje, které si pohrávají s jemnými přechody mezi světle žlutými až jantarově hnědými odlesky. Nebo je můžete ozvláštnit praménky zeleného odstínu zelené čemeřice, které harmonicky kontrastují s hnědým základem.

Francouzský melír vás nadchne

Technika melírování French Contrasts (L´Oréal Professionnel) je založena na kombinaci dvou až tří barevných efektů ve vlasech, které jsou ve vzájemné harmonii. Finálním stylingem jsou kontrastní efekty výraznější či tlumenější. Žena má možnost pohrávat si s barevnými variacemi ve svých vlasech, uplatnit svoji vlastní fantazii. Navíc kontrastní efekty ve vlasech jsou umístěné tak, aby nebyly nápadně vidět odrosty, účes je perfektní po dlouhou dobu.

Inspirace přírodou

Módou prostupuje trend „návrat k přírodě". Projevuje se především obratem zpět ke krásným barvám a kombinacím odstínů, které příroda sama vytvořila. Kolekce jaro-léto jsou plné barev a květin, které se promítnou i do barev vlasů.

Tak tedy, rozkveťte!

Reklama

Související témata:

Načítám