Hlavní obsah

Bojíte se změnit barvu vlasů? Sáhněte po pudrech a sprejích, které lze smýt

 

Reklama

Léto je rozmarné období, a proto vás chceme inspirovat k trošku větším experimentům: smývatelné barevné spreje a pudry na vlasy vás budou bavit a na festivalu či na večírku to s nimi pořádně roztočíte.

Článek

Také se vám líbí módní barevné stínování vlasů? Zatoužila jste po růžových konečcích nebo něžných proužcích v barvě fialek, ale nechce se vám investovat do něčeho, o čem ani nevíte, zda se v tom budete doopravdy dobře cítit? Máme pro vás dobrou zprávu: takovou parádu si můžete dopřát bez obav, že vyhodíte velké peníze oknem. A když vám to nebude slušet? Pryč s tím! A hned.

Na trhu je nepřeberné množství sprejů i pudrů na vlasy, díky kterým se můžete proměnit klidně jen na jeden večer. V našem videu vám stylistka Soňa Šajdáková předvede krok za krokem, jak takový barevný sprej i tuhý pudr použít k vytvoření supermoderního pastelového ombré. Je úplně jedno, po jaké barvě sáhnete – všechny jsou skvělé, slušivé a frčí. A jestli to nevyjde? Dají se okamžitě smýt. A to za alespoň jeden malý experiment stojí, ne?

Líbí se vám barevné experimentování? Víte, že výsledek barvení ovlivňuje i lunární kalendář a hormony?

Reklama

Související témata:

Načítám