Hlavní obsah

Chcete svého bývalého zpět? Tyhle ženské zbraně nefungují!

Foto: Thinkstock

Některé ženy se odmítají smířit s tím, že je partner opustil. Chtějí ho získat zpět, jedním z triků je hra na nejlepší kamarádyFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opustil vás, a vy ho chcete za každou cenu zpět! Bohužel řada žen zvolí taktiku, která nejen že nefunguje, ale jejich bolest ještě znásobí. Tohle je pět triků na znovuzískání ex, na které zapomeňte!

Článek

Když od vás odejde někdo, koho milujete, bolí to. A zhrzenou ženu v tu chvíli napadne leccos. Ale tyhle typicky ženské triky vám lásku toho, kdo vás opustil, nevrátí!

1. Koukej žárlit!

Je to velmi rozšířený trik, kdy se žena rozhodne v tom bídákovi, co ji opustil, vyvolat žárlivost. A tak dává na odiv, jak o ni mají jiní muži zájem, případně si najde nového přítele, kterým se pak pyšní. Většinou ale tenhle záměr působí spíš trapným dojmem a jediné, co z toho máte, je další rozchod. Záplata v podobě nové známosti málokdy vydrží déle než pár měsíců.

2. Jsem tvá nej kamarádka

Je to jednoduchá role: Už nejsem tvá holka, tak budu tvá nejlepší kamarádka, proto stále patřím do tvého života. „Tohle je častá forma, jak mít svého ex zaprvé stále nablízku a zadruhé, jak přitom likvidovat konkurenci, protože která žena by vydýchala ,bejvalku´, co pořád volá a s jejím milým je nejlepší kamarádkou. Ale většinou se tím jen ochuzujete o čas, který byste mohly věnovat sobě, nevnímáte případné jiné potenciální partnery a podobně,“ vysvětluje psychoterapeutka Lucie Horníková.

3. Pomůžeš mi, prosím?

I tady je scénář jasný: Opustil jsi mě, a já si teď nevím se spoustou věcí rady. Potřebuji odvézt auto do myčky, přestěhovat tu těžkou skříň a v koupelně mi teče kohoutek. Neustálé prosby o pomoc, které se slušnému muži, jenž má vůči vám tak trochu výčitky svědomí (přece vás opustil!), těžko odmítají. Odborníci ale varují, že jde o velmi manipulativní chování, které dřív nebo později každého chlapa naštve.

Foto: thinkstock

Neustálé žádosti o pomoc se stěhováním těžkých věcí či menších domácích oprav jsou dalším typickým způsobem, jak být s ex v kontaktuFoto: thinkstock

4. Já jsem tak šťastná!

Topíte se v slzách, ale předstíráte, že teď jste konečně šťastná. Je to jedna velká exhibice štěstí, jehož cílem je, aby vašemu ex začalo vrtat hlavou, jak je možné, že tuhle milou, veselou, zábavnou holku pustil k vodě. „Je dost nepravděpodobné, že by vám tohle zbaštil. Přece jen jste byli partneři, asi se docela dobře znáte, takže hrané štěstí pozná,“ říká psycholožka Katarína Filasová.

5. Kamarádi, pomozte!

Někdy se ženy rozhodnou využít společných přátel, případně rodiny, aby jejich ex tak trochu domluvili. „Z toho bych měla vyloženě strach. Pokud by se k vám partner vrátil, tak proto, že ho nátlak a manipulace dotlačily k tomu, aby ho hryzalo svědomí. A to tedy pěkně děkuji za takový důvod pro vztah,“ tvrdí Katarína Filasová.

Použily jste někdy takový trik? Vyšlo vám to?

Reklama

Načítám