Hlavní obsah

Týden ve znamení rovnodennosti. Jak ovlivní váš horoskop?

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Překulil se další týden, a už je tady podzimní rovnodennost. Jaký bude mít vliv na vaše znamení?Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Reklama

Léto už začíná být minulostí, na to upozorňuje žloutnoucí listí na stromech, ale i samotné Slunce. Ve čtvrtek v 16.21 hodin vstoupí do znamení Vah a nastane podzimní rovnodennost.

Článek

Znamení Vah vládne Venuše, která je patronkou umění, krásy, módy, stejně tak partnerství a lásky. Přestože se dny budou znatelně zkracovat, nudit se určitě nebudete! Jste-li nezadaní, to by v tom byl čert, abyste se nezamilovali! To vůbec není špatný začátek podzimu, co myslíte?!

Beran (21. 3.–21. 4.)

Jednejte rychle, protože spontánní rozhodnutí vám přinesou samá pozitiva! Štěstí budou mít i věční smolaři, kteří například každý týden sázejí, ale zatím nevyhráli ani korunu. A jste-li nezadaní, nenechte si ujít žádnou kulturní akci ve svém okolí, protože vše nasvědčuje tomu, že konečně najdete svoji druhou polovičku!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Nebude vám chybět pevná vůle, takže máte-li nějaký zlozvyk, dokážete se s ním doslova poprat. Bez odborné pomoci například ze dne na den přestat kouřit nebo užívat sedativa, skoncujete s alkoholem, případně začnete držet dietu. Ke konci týdne se vám jedním rozhodnutím podaří vyřešit hned několik rodinných problémů najednou.

Foto: nenetus, Shutterstock.com

Býk se možná vypořádá s alkoholem a ocení chuť obyčejné limonádyFoto: nenetus, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Pokud poslední dobou citově strádáte, konečně nastane změna. Budete ochotní řešit problémy, které odcizení v intimním vztahu vyvolaly, a dokonce začnete plánovat založení rodiny. Když vás nadřízení požádají o mimořádnou víkendovou směnu, na něco se vymluvte, protože stejná situace by se opakovala následné čtyři týdny!

Rak (21. 6.–22. 7.)

Popřemýšlejte, co by se v bytě dalo vylepšit. Budete mít totiž úžasné nápady, které se vám podaří zrealizovat s vynaložením minimálních finančních prostředků. Jste-li na kordy s rodiči, sejděte se s nimi během víkendu. Několika větami dokážete smáznout, co bylo, a z jejich mimiky budete trošku naměkko, protože bude zřejmé, že se jim ulevilo.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Leží-li vám něco na srdci, budete mít štěstí. Budete totiž potkávat diskrétní jedince, a když se jim svěříte, nebudou nic vytrubovat do světa, navíc vám chytře poradí. Ke konci týdne budete obdaření obchodním talentem. Buď něco výhodně prodáte, nebo koupíte, v každém případě na vašem skvělém taktizování vydělá i někdo z příbuzných.

Foto: Sergey Nivens, Shutterstock.com

Lvu by se měl podařit zásadní obchod. Tak držíme palce!Foto: Sergey Nivens, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vlastníte-li nemovitost, kterou nepoužíváte, Uran vám patrně vnukne bleskový nápad a rozhodnete se ji pronajmout. Spočítáte si totiž, že vám peníze doslova protékají mezi prsty. Konečně majetek necháte vydělávat, což bude správný počin. Sice vás někdo z příbuzných zkritizuje, ale toho si nevšímejte, protože za tím bude závist.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Využijte skvělých komunikačních schopností a potřebujete-li něco důležitého projednat nebo se sejít s důležitým člověkem, akci podnikněte do středy. V dalších dnech budete v pokušení odpustit jedinci, který vám v minulosti nejednou pořádně znepříjemnil život. Nedělejte to, protože stejná situace by se zopakovala, a to velmi brzo!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Hledáte-li brigádu, seženete práci, která finančně i zaměřením bude odpovídat vašim požadavkům. Smlouvu podepíšete hned a nikdy v budoucnu toho nebudete litovat. Pokud pravidelně meditujete nebo cvičíte jógu, ve druhé polovině týdne vás bude muset někdo z rodiny pravidelně vracet do reality, jinak pohledem do neznáma budete schopni trávit dlouhé hodiny.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V práci budete muset obhajovat jeden svůj nápad. Nejdřív ale vše vysvětlete kolegům. Pouze když budete mít podporu ostatních, šéf bude ochotný něco změnit. Ke konci týdne by se měli hlídat zadaní, protože mnohé naznačuje nevěru, a to je vždy sázka do loterie. Vám se totiž v cizí ložnici zalíbí, a aniž to bude váš záměr, ocitnete se v milostném trojúhelníku.

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Střelci zkusí v práci navrhnout změny. A to nikdy nejde bez podpory kolegů!Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Využijte každou příležitost naučit se něco nového. Jděte na přednášku či školení a čtěte knihy, které se vztahují k vaší profesi. Startuje totiž nejlepší období roku s ohledem na vzestup v kariéře, a pokud marně čekáte na svoji příležitost, načerpané vědomosti se vám budou hodit. Povýšení je na cestě, tak ať vás nezaskočí nepřipravené!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Jako doma budete na sociálních sítích, což bude dobře. Při diskusích totiž zjistíte, že lidé stejné krevní skupiny žijí kousek od vašeho bydliště, a místo ve virtuálním světě se začnete scházet v příjemné hospůdce. V žádném případě to nebude pomíjivé přátelství, což zjistíte v budoucnu. Trápí-li vás zdravotní problém, ve druhé polovině týdne se vám uleví, a během víkendu si na nemoc už ani nevzpomenete.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Hledáte-li práci, usměje se na vás štěstí! Stejně tak si patrně upevníte svoji pozici v zaměstnání, dokonce se dá předjímat přímo raketový vzestup v kariéře! Víkend byste měli věnovat komunikaci. Zejména se zaměřte na staršího muže, s nímž se od počátku roku neustále hádáte. Konstruktivní dialog vám osvětlí, v čem je problém, a vy s ním konečně najdete společnou řeč.

Tak co, sedí to?

Reklama

Související témata:

Načítám