Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Budete se nudit, nebo prožijete něco vzrušujícího?

Foto: nd3000, shutterstock.com

Tento týden se ponese ve znamení usmiřování. Týká se to i vás?Foto: nd3000, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Složte pomyslné zbraně a vyvěste bílý prapor! Hádky by tento týden byly kontraproduktivní a jen zbytečná ztráta času. Mnohem víc dosáhnete diskutováním.

Článek

Podmínkou ovšem je, že budete trpělivě naslouchat, co vám druzí sdělují. „Slova“ totiž budou efektivní a velmi účinný nástroj pro dohody všeho druhu. Zejména vodní znamení navíc budou sdílná, takže vám prozradí informace, které si obvykle nechávají pro sebe. Je dokonce možné, že konečně najdete klíč, jak komunikovat s lidmi, s nimiž se obvykle pohádáte na ostří nože.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vyřizování na úřadech a důležitá jednání podnikněte hned zkraje týdne, protože kolem čtvrtka budou sice lidé rychlí jako blesk, ale nepozorní. Na víkend se pořádně vyspěte. Na plese si možná až do rána budete povídat s člověkem, který vám poodhalí cestičku k velkým penězům či hvězdné kariéře.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Na vás se bude doslova usmívat štěstí! Dokonce se můžete řídit svými sny, protože v nich uvidíte věci, které vám pomůžou změnit život k lepšímu. Nenechte se ani zaskočit situacemi, které vás přinutí jednat rychle. I v tom fofru budete mít kliku a vždy uděláte to nejlepší rozhodnutí.

Foto: Halfpoint, shutterstock.com

Býk bude mít opravdu super týden. Vždyť už také bylo načase!Foto: Halfpoint, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

O rodinnou pokladnu se starejte vy, jelikož budete mít myšlení chytrého hospodáře, který dokáže ušetřit na maličkostech. Z práce se ale budete vracet psychicky vyčerpaní, protože každý den si k vám někdo přijde vylít srdce. Tak nebude nic divného, když část víkendu prolenošíte a prospíte.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Mimořádně dobře se vám bude dařit v pracovní oblasti i osobním životě, což by vás ale nemělo ukolébat. Od čtvrtka až do konce víkendu bude všechno jinak! Lidé vás budou štvát sklony hádat se pro maličkosti. Ideální proto bude trávit volné dny sólo, pochopení totiž nenajdete ani u své drahé polovičky.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Velkou oporou budete pro emocionálně slabší jedince. Vždy najdete nějaké moudré řešení pro jejich problémy a stesky. Opatrní buďte pouze od čtvrtka v zaměstnání. Opakovaně na vás někdo slovně zaútočí, ale na obhroublé jednání nereagujte, bylo by to stejné jako přilévat olej do ohně.

Foto: wavebreakmedia, shutterstock.com

Lev bude nyní ostatním velkou oporouFoto: wavebreakmedia, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud někomu něco dlužíte, hned v pondělí to vraťte. Jinak si pro věc nebo peníze dotyčný přijde osobně a udělá vám ostudu před rodinou. Napadne-li vaše potomky začít s nějakým koníčkem, neinvestujte do toho ani korunu, protože již během víkendu je přestane zajímat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Až do středy budete ve volném čase pravidelně lenošit a přitom se ládovat laskominami. Ve druhé polovině týdne vás čeká důležitá schůzka a jste-li nezadaní, možná budete z jednání odcházet zamilovaní až po uši! Ve víkendových dnech změníte názor na jednu známou, protože zjistíte, že se k dětem chová jako tyran.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Přímo snové dny čekají ty z vás, kteří se živí kreativně. Vaše výtvory budou tak úžasné, že při jejich prohlížení se lidem bude tajit dech nadšením. Během víkendu se řiďte vlastním rozumem, vůbec neposlouchejte příbuzné. Jejich materialistický a sobecký přístup by vás totiž připravil o několik přátel.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ani v dramatických situacích vám nebude chybět optimismus, ovšem od čtvrtka budete i kvůli maličkostem malovat čerta na zeď. Naštěstí v sobotu dopoledne se vám vrátí elán i smysl pro humor, zároveň se aktivuje i váš soucit. Je proto možné, že se ujmete zatoulaného psa či kočky.

Foto: hedgehog94, shutterstock.com

Střelec se možná ujme nějakého ztraceného zvířátka. A to by mu mohlo naplnit další životFoto: hedgehog94, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Bude-li to nutné, dokážete v klidu diskutovat i před větším publikem a nehrozí, že by vám selhal hlas nebo vám došly argumenty. Vlastně budete pohromou pro každého, kdo se vás pokusí o něčem přesvědčit. Bravurně hovor otočíte tak, že o své pravdě přesvědčíte i zavilého oponenta.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Když se bude jednat o vymýšlení kanadských žertík, vy u toho určitě chybět nebudete. Ke konci týdne si ale dávejte pozor! Někomu byste se nedomyšlenou kulišárnou mohli postarat o několik bezesných nocí. Máte-li prarodiče v požehnaném věku, snažte se s nimi strávit víkend, jelikož na ně dolehne stres.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Máte-li mezi známými jedince, pro které jsou samozřejmostí intriky a pomluvy, tentokrát by se jejich nemorální chování mohlo bolestně dotknout i vás. Raději se od nich držte dál! Na víkend si nic neplánujte, protože buď vás, nebo někoho z rodiny skolí viróza, nelze vyloučit ani angínu.

O úžasné sny se vám celý týden postará konjunkce Neptuna s bájnou Pallas Athénou. Zejména když občas meditujete, možná se poprvé v životě dočkáte spirituálního, přímo transcendentního zážitku, tak si to dobrodružné vesmírné cestování užijte!

Reklama

Načítám