Hlavní obsah

Umí Češky sestavit dokonalý outfit? Mrkněte na nejlepší i ty hůře sladěné

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České ženy módu sledují a nebojí se jí. Ovšem najít dokonalý outfit, který by padl jak ulitý, je pro nejednu z nich už velký oříšek. Proto jsme vyrazili do ulic pro vás najít ty nejlepší i horší stylingy.

Článek

Naučit se vyladit svůj běžný denní outfit k dokonalosti je um, ke kterému vedou někdy i dlouhé roky zkoušení toho, co vám padne, nebo naopak. Oblékání různých střihů, barevných variací nebo nových trendů (nejen) ženám prostě dá zabrat a můžete znát svůj styl i velikost a stejně vám občas ranní styling zabere více času než jste předpokládali.

Jak tedy vypadá perfektně zkombinovaný outfit? Elišce Hudcové z pořadu Minuta Módy to nedalo a vyšla opět do ulic hledat skvěle i hůře povedené sladění celkového vzhledu našich českých žen. A co našla? Na to se můžete podívat právě teď.

Na nudné líčení zapomeňte! Zkuste trendy temný make-up! Nebo vám nabídneme tipy v článku: Jaké štětce použít na tváře, pusu nebo na oči?

Reklama

Načítám