Hlavní obsah

Ústy i prsty. Nasazujte prezervativ tak smyslně, že bude ohromen!

Foto: George-Rudy, shutterstock.com

Chcete se naučit pár triků s pánskou ochranou? Pak jste tu správněFoto: George-Rudy, shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedostatek spontánnosti, snížená citlivost mužského přirození, zvláštní opatrnost při vyjímání. Ať už si o kondomech myslíte cokoli, jsou tu, aby usnadňovaly sexuální život. Umíte je nasazovat ústy?

Článek

Kondom, známý také pod pojmem prezervativ, nebo prostě lidově „guma“, mívá tvar válce na jedné straně uzavřeného. Přiléhá těsně k mužskému přirození, takže semeno po ejakulaci zůstává uvnitř kondomu, což z něj činí levnou a poměrně spolehlivou metodu plánovaného rodičovství, zvlášť když se používá v kombinaci se spermicidy. Víte, jak ho správně nasazovat? Z pohledu muže to není žádná věda.

Kdo umí, umí

Majitel penisu vyjme srolovaný kondom z obalu, odroluje asi tři centimetry prezervativu a špičku podrží zmáčknutou mezi palcem a ukazováčkem tak, aby před penisem zůstalo volné místo na ejakulát a nedošlo k protržení kondomu.

Nasadí „pláštěnku“ na ztopořený penis a po orgasmu, ideálně ještě před opadnutím erekce, vyjme penis z partnerčina klína a pečlivě přitom drží prsty okraj kondomu těsně kolem penisu a co nejblíže u šourku. Jasně, pánové to mají „zmáknuté“, ale co když se zmíněného procesu máte ujmout vy?

Jelikož ženy mají v tomto směru zkušeností o něco méně, kolikrát z takového úkolu šílí. Zbytečně. Podle britské sexuální poradkyně a spisovatelky Lindy Sonntag nasazování kondomu může být docela zábavné. Co musíte udělat jako první?

Foto: VGstockstudio, shutterstock.com

S ochranou je sex výrazně bezpečnějšíFoto: VGstockstudio, shutterstock.com

Krátký a smyslný proces

„Nejprve se oprostěte při milování od představy, že soulož spojená s nasazováním prezervativu musí vždy vést jen k pokažení milostné nálady,“ radí odbornice. Prsty vmasírujte do špičky žaludu kapku zvlhčovacího prostředku a potom stiskněte výchlipku na samém konci „gumičky“ a vytlačte z kondomu vzduch.

Následně přiložte ústí prezervativu na žalud a srolujte jeho okraje přes celé tělo penisu tak, aby latex pevně přilnul k tělu ztopořeného pyje po celé jeho délce. Vyhlaďte všechny vzduchové bubliny.

Zapojte i ústa. Bude ohromen!

„Při procesu vyhlazování kondomu můžete užít nejen prsty, ale i rty,“ ještě doporučuje Linda Sonntag s tím, že některé ženy jsou schopné nasadit prezervativ na penis jenom samotnými ústy, bez použití rukou. K tomu je však zapotřebí malého tréninku.

(Položte si prezervativ, srolovaný, na konec jazyka špičkou dolů. Napoprvé můžete trochu podvádět a pomáhat si prsty, až ho budete nasazovat na hlavičku penisu, ale pak už to bude na první dobrou.) Teď se radši vraťme na zem. Tohle všechno vám nasazování a snímání kondomu může zkomplikovat.

Zkontrolujte expirační dobu. Výrobci udávají, že kondomy, ve vzduchotěsných baleních by se měly skladovat v chladu. Pak je jejich obvyklá životnost dva roky.

Prezervativ rozbalujte opatrně. Prstýnky a dlouhé nehty si s ním moc nerozumí.

Při pohybu ven z pochvy vy nebo partner musíte kondom přidržovat u kořene penisu, aby nesklouzl.

Jelikož zvlhčovací prostředky na vodní bázi většinou dlouho nevydrží a je třeba nanášet je opakovaně, využijte proto i sliny nebo malý zvlhčovací rozprašovač. Lahodná vůně z rozprašovače příjemně osvěží průběh milování.

Foto: Tarashevskiy, shutterstock.com

Překvapte svého partnera a ukažte mu, co s kondomem umíteFoto: Tarashevskiy, shutterstock.com

Neomezujte se jen na klasiku

„Kupte si nějaké skutečně zvláštní prezervativy. Projděte nabídku erotických obchodů, hledejte v katalozích či brouzdejte po internetu. Vyzkoušejte si ochranu barevnou, vonící nebo svítící ve tmě. Kondomy s nerovným povrchem jsou zase navrženy tak, aby dráždily poševní stěny a s jejich pomocí bylo snazší najít bod G,“ popisuje Linda Sonntag ve své příručce Hry lásky. Tak už nasazujete?

A jaký fígl na „opláštěnkování“ partnera máte vy?

Související témata:

Načítám