Hlavní obsah

Už vás nebaví nosit brýle?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky jedinečnému 6D laseru, provozovanému v ČR pouze klinikou Gemini, se můžete brýlí zbavit snadno a bezpečně. Určitě to znáte sami: brýle překážejí při sportu i v každodenním životě. Snadno se ztratí nebo poškodí. Když vstoupíte do místnosti, mohou se zamlžit. A každé ráno je musíte hledat. S kontaktními čočkami to není o moc lepší – je třeba na ně myslet a správně se o ně starat.

Článek

Gemini patří mezi největší české soukromé oční kliniky. Na pracovištích ve Zlíně, Brně, Ostravě, Praze-Průhonicích, Českých Budějovicích a ve Vídni provedli oční chirurgové pod vedením primáře Pavla Stodůlky už desítky tisíc očních operací. Mezi pacienty patří i prezident České republiky Václav Klaus či nejznámější průmyslník českého původu Tomáš Baťa.

Klinika jako první v České republice nabídla bezbolestné operace očních vad metodou femto-LASIK. Gemini je také jedinou klinikou v Česku, která používá high tech 6D Laser Amaris 750 německého výrobce Schwind. Jedná se o nejrychlejší a nejpřesnější laser pro operace očních vad na světě.

6D laser Schwind Amaris 750.

Co je to 6D laser ?

Schwind Amaris 750 nabízí jedinečné technologické vlastnosti, které u laserů jiných výrobců nenajdeme. 6D laser sleduje všechny mikropohyby oka v průběhu operace v 6 osách. Umísťuje pak laserový paprsek na oko přesněji, než bylo doposud možné. Výsledkem je vysoce kvalitní vidění.

Vyrovnávání pohybů oka v 6 osách

Lidské oko vykonává neustále mikropohyby. Přestože pacient tyto pohyby většinou ani nevnímá, a naopak se snaží soustředěně a klidně sledovat světelný bod v laseru, je důležité, aby laser neustále vyhodnocoval všechny oční mikropohyby. Jedině tak lze dosáhnout naprosto přesného řízení laserového paprsku, které je nezbytné pro precizní odstranění dioptrií. Důležitá je také rychlost laseru. 6D laser Amaris 750, který používají na klinice Gemini, je nejrychlejším laserem na operace očních vad současnosti.

Ve vybraných termínech platí zvýhodněné cena – můžete ušetřit 5000 Kč. Dostane se vám špičkové péče a brýle už nebudete potřebovat. Více informací na www.gemini.cz

Využít můžete také akceŠtědré dny Gemini" a darovat svým blízkým poukaz v hodnotách 1000 Kč, 5000 Kč a 10000 Kč. Dárkové poukazy jsou k dostání na všech klinikách Gemini.

Reklama

Související témata:

Načítám