Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Na majonézový salát s uzeninou použijte šunku nebo i jinou měkkou uzeninu, ale pamatujte, že kvalita a chuť salátu je přímo úměrná kvalitě použitých surovin.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks paprik
  • 1 ks cibule
  • 1 lžíce hořčice
    10
  • 4 lžíce majonézy
    3
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 250 g šunky
  • 4 ks kyselých okurek
    10
    12
  • 2 ks vejce
    3
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Uzeninu, papriku, okurky a vejce nakrájejte na kostičky, cibuli nadrobno. Vše promíchejte s hořčicí, osolte, opepřete a spojte majonézou.

Načítám