Hlavní obsah

V.I.P. členství se vyplatí!

Foto: pujcsidumnakolech.cz

Foto: pujcsidumnakolech.cz

Opatření spojená s covidem-19 přivedla Čechy k novému trendu – cestování obytnými vozy. A zdaleka se nejedná jen o jednorázové výpůjčky na letní dovolené. Češi si cestování natolik oblíbili, že si je půjčují častěji než jen jednou za rok. Své o tom vědí v půjčovně pujcsidumnakolech.cz!

Článek

Možná vás napadne, že po všech stránkách jednodušší varianta je si obytné auto prostě koupit. Ovšem v případě, že byste přemýšleli o tak bohatě vybavených vozech, jako jsou k dispozici v půjčovně pujcsidumnakolech.cz, pohybujete se reálně v cenách okolo dvou milionů korun. A budete mít s vlastnictvím vozu spojené veškeré starosti, jako kam jej zaparkovat, placení pojištění a povinné ručení, hrazení veškerých provozních nákladů a pochopitelně vám takové auto bude stárnout.

Jakou pravdu měl Štěpán Šafránek, když svému spolužákovi s autopůjčovnou poradil slogan: „Auto, které vám nezestárne, je to, které si nekoupíte.“ V půjčovně si tak vždy půjčíte skvěle vybavené, připravené, pojištěné auto, s nímž nemáte žádné další starosti a ani nejste omezeni žádným limitem ujetých kilometrů.

Foto: pujcsidumnakolech.cz

Obytné autoFoto: pujcsidumnakolech.cz

Foto: pujcsidumnakolech.cz

Obytné autoFoto: pujcsidumnakolech.cz

Zákazníků, kteří si všechny výhody půjčení obytného auta uvědomují a do půjčovny se vrací několikrát za rok, je víc než dost. A protože se půjčovna snaží vycházet svým zákazníkům vstříc a vyslyšet jejich přání, vznikl V.I.P. klub. Jeho členem se stanete po zaplacení ročního příspěvku 10 000 Kč bez DPH, tedy 12 100 korun, a na každou zápůjčku získáváte automaticky 10% slevu. V případě, že by se jednalo o zápůjčku v režimu last minute, znamená to pro členy V.I.P. klubu automaticky slevu ve výši 25 %.

Půjčovna pujcsidumnakolech.cz se od většiny ostatních liší tím, že má v nabídce výhradně vozy, jež jsou vybaveny vším, co k příjemnému a pohodlnému cestování obytným autem potřebujete.

Foto: pujcsidumnakolech.cz

Interiér vozuFoto: pujcsidumnakolech.cz

Navzdory tomu, že to na trhu půjčoven rozhodně není běžné, jsou všechny „velké“ vozy půjčovny standardně vybaveny klimatizací, nosičem na kola, markýzou a kvalitním campingovým nábytkem k posezení pod ní, samozřejmostí je plynový vařič se dvěma plynovými „bombami“ a další nezbytnosti.

Část flotily je rovněž vybavena solárními panely, které dodají vašemu výletu ještě více volnosti, a jimi vybavené auto prakticky nepotřebuje připojení k elektrické síti.

Pokud chcete mít s půjčením obytného auta ještě méně starostí s tím, co vzít s sebou a kde to případně shánět, můžete sáhnout po příplatkové výbavě. V příplatkové výbavě najdete horská kola, e-biky, elektrické koloběžky nebo skútr.

Stačí si jen vybrat termín, on-line si na stránkách www.pujcsidumnakolech.cz ze široké nabídky „obytňáků“ zarezervovat vůz, který bude vyhovovat vašim potřebám, a pak už se jen těšit na svou dovolenou plnou dobrodružství. Dost možná se pak vrátíte s tím, že se stanete členy V.I.P. klubu a získáte výhody půjčovny!

Reklama

Související témata:

Načítám