Hlavní obsah

Průvodce žhavými dotyky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zkuste se naučit nové způsoby naladění partneraFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dotek vyjadřuje naši touhu. Dá se ale způsob jeho podání nějak obměnit, aby stimuloval smysly partnera neotřele a nově? To víte, že ano!

Článek

Každý má své zažité návyky a styl, kterým se dotýká druhých. V prvopočátcích vztahu je i malé pohlazení něčím jiskřivým a životadárným, ale když milenci uvíznou v rutině, mnohdy již nenaleznou způsob, jak si znovu užít milování „jako tenkrát". Zkuste se naučit nové způsoby, které vás posunou do erotických sfér partnerovi i vám imponujících.

Pohlaďte svého milence na tváři a zádech. Pro aktivaci nezvyklých pocitů si ruku - dlaň obalte do nějakého příjemného materiálu, který bude v kontaktu s pokožkou působit hýčkavě (hedvábný šátek, kus saténové látky...). Nebo použijte paví pero či jemný štěteček, i tímto lze partnera dráždit při cestách po jeho těle. Vypomáhejte si i ústy, neboť něžné polibky k mazlení patří. Hlazení a škádlení většinou patří do fáze předehry čili začátek pohlavního styku a délka jejich trvání je neomezená - pokračovat můžou i celé hodiny.

Masáž pro uvolnění

Obvyklou alternativou obměny, když se chceme partnera dotýkat „jinak", je masáž. Pomáhá k uvolnění a relaxaci, takže nemusí mít nutně erotický podtext, nicméně její poselství je v tomto případě jasné: naladění na milování. Nejlepším způsobem, jak rozkoš dávat i brát, je masáž vzájemná. Nikam nespěchejte a snažte se svými pohyby dát najevo, po čem toužíte, prostě vyjádřete beze slov své city nebo touhu.

Tření jako stimulant

Tření krouživými pohyby dokáže i spáče probudit... Prsa, hýždě i záda si užijí, ale to není nic proti tomu, když se třením stimuluje partnerovo mužství. Naneste si na ruce lubrikační gel na bázi silikonu (množstvím nešetřete), prsty penis semkněte a pohybujte rukou nahoru a dolů po celé jeho délce, začněte kroužit hlavou pyje. Obměňujte sílu stisku a rychlost. Vašeho milence musí tyto doteky bavit, takže pozor na příliš silný tlak rukou, který by se pro něj mohl stát bolestivým nebo nepříjemným. Při správném provedení připravíte partnerovi nevšední zážitek. Jeho zase naučte přejíždění prstem po vašich poševních pyscích a kroužení okolo klitorisu, ovšem v pokročilejší fázi milování, když je pochva dostatečně zvlhčena.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Masáž pomáhá k uvolnění a relaxaciFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Dotyky ústy

Ústa, jakožto místo s velkým počtem nervů, dokáží přinést různá potěšení. Sání, cucání, jemné kousání - to vše je dovoleno. Líbání zná každý, ale co smyslné olíznutí některých tělesných zákoutí nebo kroužení jazykem okolo pupíku či bradavek? A propos i zadeček touží být někdy políben! Nezapomínejte ani na krk a uši, neboť to jsou velmi citlivé oblasti. Riziko je jen jediné: dbát opatrnosti při kontaktu rtů s pokožkou, jelikož nákaza infekcí při poranění se nevyhne nikomu z nás. Ani pro někoho tolik roztomilé cucfleky nejsou bezpečné. Bakterie se přenášejí krví, takže při poranění kůže můžete očekávat nepříjemnosti.

Dostaneš na holou!

I když se někomu může zdát poplácávání výrazem hrubosti, nikdo mu neodpáře fakt, že vzrušuje! Měkké pleskání v oblasti zadku i genitálií je předzvěstí dráždivého a divokého styku. Začněte s jemným „údery", samozřejmě za souhlasu partnera, a pozorujte jeho reakce. Popleskávání můžete provádět i za pomocí nějakých předmětů jako hřebenu, pásku, ovladače na televizi... Prostě co vám přijde pod ruku, neboť změna je přece život!

Reklama

Související témata:

Načítám