Hlavní obsah

Ve dvou se to lépe táhne: Proměnili jsme švagrové Evu a Magdu!

Foto: Marie Bartošová

Snový den si tentokrát užily dvě švagrové. Seznamte se s Evou a MagdouFoto: Marie Bartošová

Reklama

Proměna ve dvou, to není jen dvojnásobná porce líčení, stříhání a barvení, ale hlavně smíchu. Čtenářka Eva se svou švagrovou Magdou jsou toho důkazem. À propos, tiply byste, že už jsou obě maminkami?

Článek

Energická dvojka za námi přijela až ze Zlína. Do proměny obě přihlásila šestadvacetiletá Eva, její švagrová Magda je o dva roky starší. Obě jsou hodně vytížené, a tak se těšily na den, kdy se budou naopak starat ostatní o ně. „Jsme pracující matky na mateřské, které vysílají S.O.S.! Strašně toužíme po úžasném dni bez dětí, který si užijeme, a navíc se staneme žádoucími pro své muže. Snad budou naše sny vyslyšeny, a mně se tak vyplní přání k blížícím se narozeninám,“ napsala nám Eva. Ta se stará o dvouletou holčičku a mateřskou se snaží skloubit zároveň s prací.

Magda, které Eva neřekne jinak než „moje skvělá švagrová“, má děti rovnou dvě. A jak dodává Eva, kromě nich má na krku ještě psa a… manžela :-). Proměna byla ale jen a jen o nich a holky si tak užívaly zasloužené péče. Do parády si je vzali kadeřníci, vizážistky a nakonec i stylistka, která jim poradila i s party outfitem. Holky se totiž v Praze zdržely a rovnou po proměně vyrazily oslavovat Eviny narozeniny. Teď už se ale pojďte podívat na to, jak si mladé maminky celý den užily.

Proměnou byly naše čtenářky nadšené. Co na ni říkáte vy?

Je jedno, jestli jste sestry, kolegyně nebo babička s vnučkou – přihlásit se můžete všechny! Chcete-li se zúčastnit naší proměny, napište na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit vaše aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Vlasy: Nikola Stojanović a Zuzana Čadková (salon Nikola Melita, Národní 28, Praha 1). Vizáž: Barbora Prokopová a Martina Franková (SURFACE, profesionální škola líčení). Styling: Natálie Šlechtová, supervize Veronika Králová (BACKSTAGE, škola stylu).

Reklama

Související témata:

Načítám