Hlavní obsah

Victoria Beckham slaví 46. narozeniny. Co o ní víte?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Victoria Beckham, bývalá členka kapely Spice Girls a matka čtyř dětí, vybudovala módní impérium. Manželka fotbalové hvězdy Davida Beckhama (44) vytváří vyhledávané módní kolekce a nabádá ženy, aby přijaly své nedokonalosti. Kromě práce si užívá svou velkou rodinu. Jak dobře ji znáte?

Článek

Úspěšná návrhářka oslaví 17. dubna 46. narozeniny. Co všechno víte o módní ikoně a bývalé „spajsce“? Tušíte proč už se nechlubí výstřihy a díky jaké náhodě se stala členkou slavné skupiny Spice Girls? Pojďte si s námi udělat kvíz.

1. Jaké je rodné jméno Victorie Beckham?
2. V roce 1994 odpověděla na inzerát v časopise, který hledal mladé dívky. Ty musely umět zpívat a tančit. Prošla castingem a stala se jednou z pěti členek skupiny Spice Girls. Než se stala součástí slavné dívčí kapely, zpívala sólově v jiné kapele, jak zní její název?
3. Jakou přezdívku měla Victoria Beckham v popové kapele Spice Girls?
4. Jejím osudovým mužem je bývalý fotbalista David Beckham. V kterém roce se vzali?
5. V roce 2004 média spekulovala o milostné aféře jejího manžela Davida Beckhama. Victorii měl údajně podvést se svou osobní asistentkou Rebeccou Loos (42). Jaký dárek, na radu svého přítele Eltona Johna (73), manželce Victorii věnoval jako náplast na bolest?
6. V roce 2000 se kapela Spice Girls rozpadla a Victoria Beckham se vydala na sólovou dráhu, která neměla ale dlouhého trvání. Začala se naplno věnovat módě a v roce 2006 založila první módní značku dVb Style. Na co se specializovala?
7. Od roku 2008 navrhuje módní kolekce pod značkou Victoria Beckham. Prosadila se ve světě „vysoké módy“ a každý rok představuje své kolekce na týdnech módy. V roce 2014 otevřela svůj vůbec první butik. V jakém městě?
8. Victoria je čtyřnásobná matka, má tři syny a dceru. Vytoužená holčička se bývalé zpěvačce narodila v roce 2011. Jak zní její jméno?
9. Módní ikona se před třemi lety vyznala, že lituje svých plastických operací. Který zákrok by již nikdy nepodstoupila?
10. Victoria Beckham odmítla v roce 2019 svou účast na comebackovém koncertním turné skupiny Spice Girls. Jak vysvětlila své rozhodnutí?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Načítám