Hlavní obsah

Vlasové kreace neteře Julie Roberts. Kdo další změnil barvu?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Emma Roberts je zřejmě velmi nerozhodná, co se týče vlasů. Z brunetky na blond se totiž proměnila letos už dvakrát. Kdy jí to slušelo nejvíc? A kdo další ze slavných hereček a modelek se odhodlal k větší změně?

Článek

Herečky a zpěvačky mění vizáž hodně často, ale Emma Roberts, neteř Julie Roberts (52), by za rychlost a počet změn získala zlatou medaili. Za rok si stihla projít dvakrát kolečko od brunety k blondýně, a to se nejednalo o paruky. Kdo další letos koketoval s blond, nebo naopak tmavě hnědou?

Emma Roberts (28)

Herečku Emmu Roberts můžete znát ze seriálu American Horror Story (od roku 2011), filmu Divoška (2008) nebo Nerve: Hra o život (2016). Pokud se ptáte, jak to její kadeře zvládají, na druhé fotce, kde je jako bruneta, vidíte odpověď. Svých vlasů má poměrně málo a jsou jemné. To je daň za časté odbarvování. Má to těžké, protože podle nás jí sluší obě barvy. (Jak pečovat o blond vlasy?)

Foto: Profimedia.cz

V únoru si nechala Emma Roberts přebarvit svoje mikádo na hnědo. Dubnová proměna zahrnovala prodloužené prameny a prosvětleníFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

V červenci se vrátila k čokoládové hnědé. V listopadu se zase pustila do odbarvování a prodlužováníFoto: Profimedia.cz

Anketa

Která barva sluší Emmě Roberts víc?
Tmavá
69,1 %
Blond
20,8 %
Obojí
10,1 %
Celkem hlasovalo 2271 čtenářů.

Mila Kunis (36)

Dokázali byste si představit herečku Milu Kunis s blonďatými vlasy? Americká herečka původem z Ukrajiny nosí tmavě hnědou barvu odjakživa. V létě si změnu vyzkoušela a konce si nechala nabarvit namodro. Blonďatou proměnu podstoupila zřejmě kvůli filmu Four Good Days, který bude mít premiéru příští rok. Teď už má zpět svojí barvu a my musíme uznat, že u hvězdy filmu Černá labuť (2010) vítězí přirozenost.

Foto: Profimedia.cz

Mila Kunis si vyzkoušela odbarvené vlasy v září nejspíše kvůli natáčení filmu. Nyní je už zase brunetkouFoto: Profimedia.cz

Anketa

Která barva sluší Mile Kunis víc?
Tmavá
95,3 %
Blond
2,3 %
Obojí
2,4 %
Celkem hlasovalo 2158 čtenářů.

Charlize Theron (44)

U Charlize Theron to bylo naopak – dlouholetá blondýnka šla letos v únoru do tmavě hnědé a všechny na předávání Oscarů šokovala. Vlasy potom dost zkrátila a následně si nechala vršek promelírovat kvůli natáčení filmu Rychle a zběsile 9 (2020). Na poslední akci se už předvedla opět v blond krátkém sestřihu. Za nás vede blond!

Foto: Profimedia.cz

Charlize Theron v únoru 2019 a nyní, vlasy má hodně krátké a opět blonďatéFoto: Profimedia.cz

Anketa

Která barva sluší Charlize Theron víc?
Tmavá
11 %
Blond
77,7 %
Obojí
11,3 %
Celkem hlasovalo 2259 čtenářů.

Kendall Jenner (24)

Herečky se barví kvůli roli, modelky kvůli přehlídce. Kendall Jenner blond vlasy předvedla na zářijovém týdnu módy. Co práce a času muselo dát kadeřníkovi odbarvit její přirozené, skoro černé vlasy! Ale modelka z klanu Kardashianek si novou image užila asi jen týden, a pak se vrátila zpět ke své typické barvě. Škoda!

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kendall Jenner na přehlídce Burberry, kde ukázala blond proměnu. Za týden už byla ale zase přebarvená nazpětFoto: Profimedia.cz

Anketa

Která barva sluší Kendall Jenner víc?
Tmavá
84,5 %
Blond
5,4 %
Obojí
10,1 %
Celkem hlasovalo 2280 čtenářů.

Načítám