Hlavní obsah

Vyčtěte si svůj osud z dlaně. Naučíme vás to!

Foto: Thinkstock

Chcete vědět, co vás čeká? Zkuste to vyčíst ze své dlaně...Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co čekat od přicházejících dnů a na co si v životě dávat pozor, to touží vědět snad každý. Přinášíme vám jednoduchý způsob, jak to zjistit – z linií na vaší dlani.

Článek

Chiromantie, věštění z ruky, je jeden z nejznámějších způsobů, jak předpovědět budoucnost. Je důležité si uvědomit, že čáry na ruce se mění tak, jak vy měníte svá životní rozhodnutí – proto to, co z dlaně vyčtete, vypovídá o tom, kam váš život směřuje právě teď. Vy jste pány svého osudu a vždy je ve vaší moci ho ovlivnit.

Na první pohled

K věštění se obvykle používá levá ruka. Než začnete s výkladem konkrétních čar, je dobré prohlédnout si ruku jako celek. Delší, užší dlaň ukazuje na přemýšlivou povahu a umělecké založení, krátká a široká pak na praktickou, přímou osobu. Výrazné čáry napovídají, že si člověk mnohé prožil, smutek i radost. Nejasné linie ukazují na člověka povrchního a nezkušeného, který byl zatím před během života chráněn.

Je dobré sledovat i poměr čar hlavy a srdce – delší čára hlavy ukazuje na racionalistu, který se spoléhá hlavně na rozum, delší čára srdce pak na emocím oddaného jedince s vyvinutou intuicí.

Foto: Thinkstock

Čísla určují, o jaké jde čáry. Konkrétně jsou popsané nížeFoto: Thinkstock

1. Čára života

Nejdůležitější a obvykle nejvýraznější linie dlaně. Lze ji rozdělit na třetiny, každá představuje asi 25 let vašeho života. Začátek čáry života bývá spojen s čárou hlavy – tam, kde se rozdělí, došlo k emočnímu osamostatnění od rodičů.

Zřetelná a hluboká čára bez přerušení naznačuje bohatý život prožitý na sto procent, bez vážnějších zdravotních problémů. Čára se může měnit v řetízek nebo mít tuto formu po celou dobu – to ukazuje podlomené zdraví. Tazatel by se na ně měl více soustředit v době, kdy mu to čára napovídá.

Drobné čáry mezi linií života a hlavy jsou znamením dosažených úspěchů, čím jsou hustější, tím lépe. Pokud čára života někde mění směr, čekejte taktéž životní změny, spíše radikálního charakteru. Zlom v čáře pak naznačuje vážnější komplikace, se kterými se budete potýkat.

2. Čára osudu

Čára osudu či štěstí na některých dlaních nebývá příliš zřetelná. To znamená, že si tito lidé musí v životě všechno zasloužit, máloco jim padá do klína jen tak. Naopak, pokud je linie silná a výrazná, hledíte do dlaně šťastlivce, kterému osud hraje do karet.

Konec čáry osudu může naznačovat, co vám překáží ve štěstí. Pokud končí u čáry srdce, asi vám život komplikují emoce puštěné ze řetězu. Pokud končí u linie hlavy, moc nad vším přemýšlíte a neumíte se spontánně rozhodnout.

Foto: Thinkstock

Nejen dlaň, ale i zápěstí vám odhalí, jaký život budete mítFoto: Thinkstock

3. Čára hlavy

Výrazná, dlouhá a hluboká čára hlavy ukazuje na jedince hloubavého a intelektuálního. Pokud nabírá výrazný sklon směrem dolů, jakoby podélně čáře osudu, naznačuje člověka, který občas svou inteligenci užívá pro něco nedobrého.

Může se stát, že se čáry hlavy a srdce spojí v jednu – je to velká výjimka, takoví lidé jsou skutečnými osobnostmi, které společnost považuje za geniální, pobyt v jejich přítomnosti vás rozhodně obohatí.

4. Čára srdce

Pokud je tato linie silná a výrazná, jedná se o člověka emočně vyzrálého, s velkou schopností intuice a vcítění, pro kterého hrají emoce v životě velkou roli. Jde o osobu striktně rozlišující dobré a zlé, člověka, který se neumí pohybovat v šedé zóně.

V dnešní době bývá tato linie méně výrazná než čára hlavy, protože jsme zvyklí srdce strkat do pozadí a jednat spíše rozumově.

Čáry manželství/lásky

Tyto čáry se mohou a nemusejí vyskytovat u kořene malíčku v různém množství. Poukazují na počet osudových lásek, které se hluboce zapíšou do duše dané osoby. Jejich hloubka pak odkazuje na sílu tohoto vztahu.

Co o vás říká vaše dlaň?

Načítám