Hlavní obsah

Vycvičte si sexy zadek s americkým fotbalistou Láďou!

Foto: Jakub Jurdič

Kulinární redaktorka Jana Ch. zkouší, zda má trenér pevné pozadí. Takové chce mít prý takéFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Nechtěli jsme jen sedět v redakci a psát vám o tom, jak je bezva si zacvičit venku. Proto jsme vyrazili s trenérem Láďou do parku, a zde máte výsledek: cviky na pevný zadek!

Článek

Náš aprílový žert vyvolal velký rozruch (koho z vás minul, můžete si ho přečíst zde), včetně toho, jak moc jste stály o rozmazlovače Láďu. Ten je však ve skutečnosti profesionálním hráčem amerického fotbalu a fitness trenérem. Abyste ale nepřišly zkrátka a mohly spojit příjemné s užitečným, požádali jsme ho o cviky na jednotlivé partie. Výsledek posuďte samy:

„Nezatěžujte se počty opakování nebo sériemi,“ říká Ladislav Jenšík. „Vždy cvičte, dokud můžete,“ doplňuje. Před každým posilováním se rozběhejte a protáhněte, teprve pak posilujte. Cviky, které si pro vás Láďa připravil a my vyzkoušeli, jsou zacílené vždy na jednu partii. Čekají vás celkem čtyři videa: na zadek, ruce, břicho a nohy.

To se nyní hodí více než jindy, viďte? Když k tomu navíc budete mít jako motivaci fešného trenéra nebo sympatickou trenérku, půjde vám cvičení samo. Nebo ne?

Reklama

Načítám