Hlavní obsah

Velká soutěž s Ally McBealovou!

Foto: Makroconcert

Na seriál Ally McBealová vzpomíná rádaFoto: Makroconcert

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Vonda Shephard, jejíž nádherný hluboký hlas dobře znáte ze seriálu Ally McBealová, vystoupí 8. února v pražském Kongresovém centru. A právě lístky na její koncert můžete vyhrát v naší soutěži!

Článek

Vonda Shepard je známá americká zpěvačka a textařka a proslavila se hlavně díky seriálu Ally McBealová. Nazpívala nejen jeho titulní píseň, ale dokonce v něm i účinkovala, a to jako zpěvačka v baru, kde se hlavní postavy scházely po práci.

Její inteligentní texty jsou hlavně o životě a ženských emocích. Jedinečný, hluboký hlas zpěvačky dodává jejím písním soulový a bluesový nádech. Vondu jsme krátce vyzpovídali, jak vzpomíná na natáčení Ally McBealové a také jak se těší na pražský koncert.

Vyražte s partnerem nebo kamarákou na koncert! 10 lístků rozdělíme mezi 5 soutěžících. O lístky na koncert Vondy Shepard 8. února 2009 v Kongresovém centru můžete zde.

Vondo, všichni vás známe jako tu „zpěvačku ze seriálu Ally McBealová". Jak vzpomínáte na natáčení?

Spojit svoji kariéru s Ally McBealovou bylo to nejlepší, co jsem mohla v životě udělat. Nejen proto, že se v seriálu hrály moje písničky. Díky němu se mi totiž naskytla příležitost spolupracovat s některými skvělými muzikanty. A samotné natáčení s celým štábem jsem si skutečně užívala.

Řekla byste, že máte s Ally McBealovou něco společného?

Vzhledem k tomu, že moje písničky mají vyjadřovat emoce hlavní hrdinky, tak je naprosto nevyhnutelné, abych s ní něco společného měla. Obě dokážeme otevřeně říct svůj názor a obě v životě toužíme po opravdu velké lásce (kterou jsem už našla). A taky obě milujeme svá povolání.

Foto: Makroconcert

Texty Vondy Shepard jsou o životě a emocíchFoto: Makroconcert

Vaše písně jsou plné ženských emocí. Jaké jsou tedy podle vás dnešní ženy? Po čem vlastně touží?

Myslím si, že v dnešní době jsou ženy pod velkým tlakem. Touží se stát skvělými matkami a zároveň chtějí být špičkovými odbornicemi ve svém zaměstnání. Je úžasné, že každá žena touží být jedinečnou a úspěšnou, velmi důležité v životě však je najít tu správnou rovnováhu.

V dubnu 2006 jste se stala matkou. Bylo obtížné skloubit kariéru a mateřství?

Bez zpívání bych nemohla být. Nejtěžší je pro mě zorganizovat si čas tak, abych co nejvíce času trávila se svým synem a zároveň se naplno věnovala práci. I v mém věku je to pro mě obrovská výzva a cítím se někdy dost zmateně. Ale snažím se vždycky soustředit na to, co se právě děje. Jinak bych ztrácela čas.

Na začátku února budete mít v Praze koncert. Těšíte se?

Nemůžu se dočkat, až konečně zazpívám i českému publiku. Prahu toužím navštívit už spoustu let. Můj manžel říká, že je to nejkrásnější město na světě.

Budete mít čas si ji trochu prohlédnout?

Mezi koncerty se vždycky snažím alespoň na chvíli se projít městem a nasát tu jedinečnou atmosféru, i kdyby to měly být třeba jen dvě hodiny.

Které písně od vás v únoru uslyšíme?

Určitě vyberu tak pět nebo šest písní ze svého nového alba From the Sun. Samozřejmě budu také zpívat spoustu písniček z Ally McBealové a taky ze starších desek. Vždycky se snažíme připravit  pestrou show, která skončí jednou velkou taneční party Ally McBealová.

Reklama

Související témata:

Načítám