Hlavní obsah

Vyhrajte robotický vysavač iRobot a 50 000 Kč 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce se blíží a s nimi předvánoční úklid a shánění dárků. Po nich bude následovat úklid povánoční a užívání si dárků. iRobot, specialista na robotiku a výrobce oblíbených vysavačů Roomba, vám dává i letos možnost udělat někomu pod stromečkem radost úplně zadarmo, a navíc si ušetřit práci s povánočním úklidem. Letos totiž běží Velká iRobot soutěž 2011. Ta se pomalu blíží do finále, v němž se nově hraje kromě robotů také o velké peníze.

Článek

Aktuální 5. kolo soutěže vám dává možnost vyhrát zcela nový robotický vysavač iRobot Roomba 780 s mnoha inovacemi. Roomba 780 má vylepšenou čisticí hlavu druhé generace, nejchytřejší systém úklidu iAdapt, více senzorů, citlivější a odolnější nárazník se zpomaleným dotekem, vylepšený sběrný koš s indikací naplnění a další vychytávky, které udělají váš život hezčím a pohodlnějším. Navíc můžete vyhrát voucher v hodnotě 5000 Kč na nákup robotických vysavačů Roomba z nové série 700. Případnou výhrou Roomby či voucheru to však letos nekončí.

iRoomba bude vaším pomocníkem k nezaplacení

Ve finále totiž budeme vybírat ze všech účastníků soutěže, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky alespoň v jednom kole, výherce hlavní výhry 50 000 Kč. Tak neváhejte a zapojte se do iRobot soutěže. Soutěžit můžete na adrese www.irobotsoutez.cz. Pokud si nejste jisti správnou odpovědí, podívejte se na www.irobot.cz, kde najdete nápovědu.

=> Chci se zapojit do velké vánoční iRobot soutěže 2011

Přejeme hodně štěstí iRobot tým Česká republika

Načítám