Hlavní obsah

Zadarmo na Pussycat Dolls!

Foto: pussycatdolls.cz

Pussycat Dolls vystoupí poprvé v PrazeFoto: pussycatdolls.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už 21. února zavítá do Prahy americká dívčí skupina Pussycat Dolls. V rámci světového turné s sebou pět nádherných zpěvaček a tanečnic přiveze velkolepou moderní show. Kdo z vás bude mít to štěstí a vyhraje v naší soutěži dva exkluzivní lístky na jejich koncert?

Článek

Skupinu Pussycat Dolls založila choreografka Robin Antin už v roce 1995. Tehdy se však jednalo o výhradně taneční soubor. V pěveckou skupinu se dívky proměnily až po několika letech. V historii Pussycat Dolls najdeme taková jména, jako Carmen Electra, Cyia Batten, Kaya Jones nebo Asia Nitollano. V Praze se představí v sestavě Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton a Kimberly Wyatt.

Všechny dívky disponují jedinečnými pěveckými talenty a především výjimečným pohybovým nadáním, studovaly na prestižních amerických tanečních školách. Na každý koncert si zpěvačky navrhnou vlastní kostýmy, které se pak doplní jen jejich jmény a znakem Pussycat Dolls. Do Prahy přijedou představit nejen nové hity z desky Doll Domination (When I Grow Up, Bottle Pop), ale i ty starší (Don´t Cha, Stickwitu, Beep). To, že bude každá píseň doplněna propracovaným tanečním číslem, snad ani není nutné zdůrazňovat.

Členky skupiny Pussycat Dolls slibují, že diváci uvidí něco, co ještě neviděli. Už teď je jisté, že v Tesla Areně bude úžasná atmosféra a chvílemi jistě i pěkně horko! Naší redakci se podařilo zajistit dva lístky pro 500. z vás, která správně zodpoví soutěžní otázku.

Foto: jvsgroup.cz

Plakát k akciFoto: jvsgroup.cz

Pussycat Dolls World Tour - 21. 2. 2009 Tesla Arena Praha - od 20.00 Lístky v síti Ticketpro a Ticketportal K dostání v cenách 790 - 3000 Kč www.pussycatdolls.cz

Reklama

Související témata:

Načítám