Hlavní obsah

Výroba vlastního krému na zvětšení prsou? Recept existuje!

Foto: Thinkstock

Netrapte se malými ňadry a umíchejte si zázračný lektvar!Foto: Thinkstock

Reklama

Zdají se vám vaše prsa příliš malá? Toužíte po zvětšení, ale skalpel pro vás není? Obraťte se na přírodu a vyrobte si v pohodlí domova vlastní krém, který podporuje bujné křivky! Výsledky už za měsíc!

Článek

„Prsa hrají v atraktivitě velkou roli. Věděli to tvůrci šněrovačky, korzetu, podprsenky a dokládá to i rozmach estetické implantační a korektivní chirurgie,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor ve své knize Tajemství ženské sexuality. Svatá pravda! Jenže, kolik žen je se svými ňadry spokojených? Na prstech jedné ruky by se daly spočítat!

Jedné vadí tvar, druhé jejich plnost, třetí si stěžuje na velikost. A právě tahle poslední výtka je asi ta nejčastější… Co s tím? Pomohou k bujným křivkám předražené krémy nebo doplňky stravy z lékáren?

Spása? Většinou placebo!

„Zkoušela jsem tabletky i krémy volně dostupné na našem trhu a můžu říct, že pozitivně jsem vnímala jen jeden produkt. Ale ten mi prsa nezvětšil, maximálně o trochu zpevnil, a i to po ukončení užívání opadlo. Myslím, že ke zvětšení nepomůže nic, jen plastická operace,“ krčí rameny devětadvacetiletá Soňa, majitelka prsou číslo dvě, která nenašla nic, co by jí pomohlo.

Překvapení? Ani ne. O přítomnosti účinných látek v krémech a pilulkách by se dalo pochybovat. Ale prý není nad domácí výrobu! Jak moc je to jiné „kafe“?

Foto: Thinkstock

Komplexy jsou hrozné, víra v zázraky bývá ale neochvějná...Foto: Thinkstock

Recept na vlastní krém

Caitlin MacKenna z Floridy se po absolvování univerzity Illinois v Chicagu začala věnovat oboru fyzikální terapie. Je také mistryně reiki. Právě ona zná recept na krém, který umí zvětšit ňadra o jednu až dvě velikosti (v kombinaci s masáží za pouhých 30 dní).

Co budete potřebovat?

  • 3 polévkové lžíce semen byliny pískavice řeckého sena. (K dostání v obchodech se zdravou výživou. 50 gramů vyjde okolo dvaceti korun. Pískavice stimuluje růst prsou.)
  • 1/2 čajové lžičky anýzu. (Společně s kmínem a lékořicí mírně zvyšuje hladinu hormonů.)
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • 1/2 lžičky lékořice
  • 1/2 lžičky fenyklu. (Podporuje produkci estrogenu.)
  • 2 lžíce oblíbeného tělového mléka. (Působí jako základ a pomáhá byliny šířit rovnoměrně po celé ploše ňader.)
Foto: Thinkstock

Než budete platit plastickou operaci, zkuste tento recept. Třeba se budete divit! :-)Foto: Thinkstock

Postup

„Do středně velkého hrnce nalejte dva šálky vody a uveďte do varu. Až se voda začne vařit, postupně do ní vhoďte všechny ingredience, kromě té poslední, tedy tělového mléka. Dvě minuty míchejte a duste dalších pět minut,“ popisuje Caitlin MacKenna na svém blogu. V mezičase si do misky nadávkujte tělové mléko.

„Kapalinu sceďte, odeberte jednu polévkovou lžíci již čistého extraktu a tu důkladně vmíchejte do připraveného tělového mléka. Zbytek si schovejte do vymyté sklenice a skladujte při pokojové teplotě. Bude se hodit pro další dávku,“ radí odbornice s tím, že pro optimální výsledky by se krém měl vtírat krouživými pohyby každý den po sprchování, když jsou kožní póry otevřené a schopné lépe absorbovat byliny.

Jak urychlit výsledky?

Podle Caitlin MacKenny přírodní zvětšení prsou trvá nějaký čas, ale celý proces se dá urychlit. Co dál radí? Byliny jsou jen polovina bitvy. Ňadra masírujte dvakrát denně, což zvyšuje krevní oběh a co nejčastěji je zahřívejte. Takhle!

„Teplo zvyšuje prokrvení prsou a pomáhá tělu vstřebávat všechno důležité z bylin. Elektrické topné podložky nastavené na nízkou nebo střední teplotu dokážou za 15–20 minut denně opravdu mnoho,“ podotýká expertka na ňadra s tím, že tento tip maximalizuje výsledky o 50 %.

Pokud nechcete něco takového shánět, určitě doma najdete termofor neboli gumovou zahřívací lahev. Ta se dá sehnat již za stokorunu. Další rada není. Jen trpělivost…

A co vy, toužíte „po větších“? A máte nějaký tip na objem, který pomáhá?

Reklama

Související témata:

Načítám