Hlavní obsah

Z pana Božského se vyklubala lesba!

Foto: Thinkstock

Dnes jsou z nás dobré kamarádkyFoto: Thinkstock

Reklama

Za profilem na seznamce se může skrývat kdokoli. Své o tom ví Alena, která byla při osobním setkání nepříjemně překvapená. Jak to dopadlo, se dozvíte z jejího příběhu. Nové Téma týdne zní Jednou se z těch chlapů zblázním, miluju je všechny! Jste na tom podobně? Tak neváhejte a napište na info@prozeny.cz.

Článek

Na seznamku chodím často, jsou tam lidé různí, a myslela jsem si, že už mě tam nemůže nic překvapit. Ale to jsem se moc zmýlila... Jednoho dne mi napsal velmi sympatický a krásný chlap, jmenoval se Tom. Měl podobné vlastnosti a byl moc milý a hodný. Zajímavé na něm bylo, že mi vždycky napsal to, co jsem chtěla slyšet.

Velmi jsem se mu prý zalíbila a i on se mi také hodně líbil. Tak jsme se dohodli na schůzce, ale to jsem netušila, co se z tohoto pěkného chlapa vyklube. Domluvili jsme se, že se sejdeme v kavárně blízko od mého bydliště. Na schůzku jsem se pilně připravovala, umyla jsem si vlasy, vyfoukala je, hezky se namalovala, oblékla a navoněla... Moc jsem se těšila na setkání s ním, myslela jsem si, že třeba on je můj pan Božský.

Přišla jsem do kavárny a nikoho jsem neviděla postávat, pouze jednu ženu. Asi má zpoždění, říkala jsem si. Zanedlouho ke mně ta žena přišla a zeptala se: „Vy jste paní Alena?“ Touto otázkou mi vyrazila dech. „Jak to víte?“ Neznámá žena se uchichtla. „Já jsem totiž tak trochu ten Tom,“ řekla s úsměvem. Zůstala jsem stát jako přimrazená.

„Nechcete to vyřešit u kávičky?“ zeptala se mě vlídně. Bezmyšlenkovitě jsem šla za ní ke stolu. Objednala kávu a začala se omlouvat: „Víte, já jsem vlastně na stejné pohlaví, jako jsem já, a snažila jsem se najít nějakou vhodnou přítelkyni, ale nikdo mi mé city neopětoval, tak jsem si na profil dala fotku kamaráda, moc se vám omlouvám.“

Mé rozrušení se vytratilo a vystřídala je jiná emoce - lítost. „Já se na vás nezlobím,“ řekla jsem. „Ale to neznamená, že to cítím stejně," dodala jsem hned jako varování. „Víte co, můžeme být aspoň dobré kamarádky, když jste sama a osamělá, co vy na to?“ Neznámá žena přikývla: „To bych byla moc ráda, nikdo se mnou totiž nekamarádí, když se přiznám, že jsem lesba.“

A od té doby jsme se Soňou kamarádky, nikdy se naštěstí o nic jiného než přátelství nepokusila. Právě nyní se jí snažím pomoci najít nějakou přítelkyni na seznamce! Vyplnily jsme na její profil pravdivé informace, daly tam její fotku a hlavně napsaly, že hledá ženu. Už má pár odpovědí, tak uvidíme, jestli se zadaří. Přeju jí, aby jí to vyšlo!

Jednou se z těch chlapů zblázním, miluji je všechny! To je téma příštího týdne. Máte k němu co říci? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám