Hlavní obsah

Za jediný den omládla o deset let! To je proměna Moniky (49)

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sympatickou učitelku přihlásila do našeho pořadu kamarádka. Zřejmě moc dobře věděla, že k proměně z šedé myšky v okouzlující ženu, za kterou se otočí nejeden muž, stačí Monice (49) jen malá pomoc odborníků.

Článek

V kadeřnictví Moniku moc často nepotkáte, od její poslední návštěvy salonu uběhl už rok a tak vedly naše první společné kroky právě do vlasového studia. Kadeřník Libor vytvořil naší čtenářce přirozený účes, který není náročný na údržbu, a zároveň perfektně sedí k jejímu obličeji. Jak probíhala proměna dál?

Protože měla paní Monika hodně vysušenou pleť, sáhla vizážistka Linda ještě před nanesením make–upu po hydratačních prostředcích. Teprve poté se mohlo začít s líčením. Kočičí linka a chytře zvolené odstíny čtenářce opticky rozjasnily oči a ubraly pár let.

Elegantní šatník

Pak už zbývala jen výměna šatníku. Tu měla na starosti stylistka Irena, která Monice ukázala, že elegantní šaty i pouzdrová sukně padnou její postavě jako ulité. Výsledek se opět podařil na jedničku. Koneckonců, posuďte sami.

Náš tým 

  • Vlasy - Libor Smrž, Hair We Are by Libor Smrž, Dlážděná 5, Praha 1, www.hairweare.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Oblečení a doplňky - Marks & Spencer, Högl, Lindex, Mango

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Napište na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz, přiložte aktuální fotky a kontakt na sebe. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám