Hlavní obsah

Ozvláštněte si milování erotickým šimráním. Povíme vám o něm vše!

Foto: Thinkstock

Zkoušení nových věcí umocňuje pocit vaší jednoty a podporuje vzájemnou přitažlivostFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Univerzální technika erotické stimulace? Šimrání! Třeba pavím perem… Nebo snad malířským štětečkem? I ten má potenciál! Stejně jako tento způsob vzrušování, jež by se dal nazvat nalezeným rájem!

Článek

Některé sexuální praktiky jsou staré tisíce let. Těžko říct, jestli mezi ně patří i erotické šimrání, tedy specifická párová zábava, která není tak masově známá, nicméně poměrně nedoceněná.

Odborníci? Diví se!

Třeba PhDr. Václav Budinský, spisovatel, básník a publicista, který o erotickém šimrání napsal, že pokud ho aplikujeme ve správný čas na správném místě, přináší většinou obdivuhodné výsledky. Totéž si myslí i Betony Vernon, světově proslulá sexuální antropoložka a návrhářka šperků, která svět eroticky naladila svou Budoárovou biblí, v níž vyjmenovala všechny klady této intimní praktiky. Uhodnete je?

Extáze bez hranic

Dá se zařadit do předehry – pak aktivuje smyslové dráhy, v průběhu milostného setkání povzbuzuje sexuální energii, umí znovu vydráždit po prvním kole rozkoše a v neposlední řadě se s ním dá pohlavní styk jemně zakončit v rámci sexuální dohry. Ještě něco? Že váháte!

„Erotické šimrání lze aplikovat i ve chvílích, kdy je partner, jenž surfuje na vlně orgasmu, až přespříliš vzrušený. Přesunete tím jeho pozornost od genitálií k jiným tělesným partiím, čímž zpomalíte rytmus milování,“ nechává se slyšet antropoložka s tím, že pro lechtivé šimrací pomůcky nemusíte chodit daleko.

Foto: Thinkstock

Něžné šimrání patří mezi velmi vzrušující praktikyFoto: Thinkstock

Investice může být nulová

„Lidské tělo je vybavené několika velmi účinnými šimrátky, jemnými a měkounkými konečky prstů počítaje a jazykem s jeho výsostně vzrušujícími doteky konče,“ dodává odbornice a přidává další tip. Ženy mohou využít i bradavky a dlouhé vlasy. Nebo?

Tradiční pštrosí pera, různá jiná peříčka, jako třeba bažantí nebo péra z tetřívka. Vedle nešlápnete, ani pokud si pořídíte nové klasické oprašovátko, kterým normálně vymetáte pavučiny. A co pak?

Lákadlo? Volné pole působnosti

Při šimrání žádné oblasti nejsou tabu, nicméně erotická mapa slasti existuje. Nejdřív se zaměřte na méně citlivá místa – to jsou ta s masivnější svalovou hmotou. Jako vodítko poslouží i chlupatý porost. Tam, kde je ho více, je citlivost vůči šimrání snížena.

Začít se dá na horní části zad, krku a na šíji. Přechod ke spodní části zad bude plynulý. Podkolenní jamky, vnitřní strany stehen, a citlivější zadek. Skvělá dráha a taktika. Střídání méně citlivých a citlivějších zón (dlaně, zápěstí, žebra, kotníky chodidla…) je burcující. Betony Vernon tomu říká „ladění“ nebo „návnada“, díky které se partner dostane do správného rozpoložení. Po něm následuje tah na branku.

Foto: Thinkstock

Přemýšlejte, kdy je vhodný čas nové erotické praktiky začít zkoušetFoto: Thinkstock

To nejlepší na konec

Položte druhého na záda (pokud jste v roli poskytovatele rozkoše, měl by vás o totéž požádat milenec), mírně mu roztáhněte nohy od sebe, oddalte jeho ruce od těla a pozvolna zahajte útok na nejbližší okolí intimních partií, pak na ně samotné. (Pomůcky můžete i střídat. U toho si všímejte, na co milenec reaguje nejpozitivněji. Není to třeba jazyk nebo vlasy?) A kdy mu (ne)naskakuje husí kůže? Citlivost některých tělesných zákoutí totiž není u každého stejná.

„Šimráním určité zóny nelze, bohužel, vždy a za všech okolností přivodit rozkoš a slast. Někdy se naopak dostaví pocity rušivé,“ popisuje Václav Budinský v knize 365 způsobů milování. Chce to prostě prozkoumat. A co se bude dít potom, asi netřeba popisovat…

A co vy, šimráte se navzájem?

Reklama

Související témata:

Načítám