Hlavní obsah

Žádná nuda v Brně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již vás nenapadá, jak se zabavit o víkendech? Nevíte, co podnikat s dětmi a co nového vymýšlet, aby se nenudily? Máme pro vás řešení alespoň na první červnovou sobotu.

Článek

Přijďte na akci pro děti a dospělé, která se koná 1. 6. 2013 přímo na Den dětí. Brněnský velodrom rozproudí program plný hudebních vystoupení, známých osobností, soutěží a zábavy. Pořadatelem je Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR a vstup je zdarma!

Pro milovníky hudby

V případě, že máte rádi hudbu, akce je pro vás jako stvořená. Nejenže je na programu několik hudebních vystoupení, ale proběhnou i autogramiády a focení. Mezi hlavní hvězdy patří Janek Ledecký známý hity Promilujem celou noc, Všechno bude fajn či Proklínám, které nazpíval jako frontman skupiny Žentour. Dále vystoupí Markéta Konvičková a Legendy se vrací, David Deyl a skupina Mandrage.

Zábava pro děti

Pro ty nejmenší je připravena Majda a její kouzelná školka a vystoupení klaunů. Větší děti se mohou podívat na taneční vystoupení skupiny Efekt dance a na vystoupení malých mažoretek. Určitě je také budou zajímat připravené sportovní aktivity, a aby si odnesly i něco víc než jen skvělé zážitky, dostanou za soutěžení diplomy a medaile.

akci proběhne finále soutěže o jízdní kola

Soutěže a zajímavosti

V průběhu dne proběhne slosování o ceny v hodnotě až 20 000 Kč. Stačí vyplnit slosovatelný kupon a odevzdat jej hosteskám u vstupu. Také proběhne finále soutěže o jízdní kola, kde se rozhodne o deseti výhercích, kteří získají poukaz na nákup kola dle vlastního výběru v hodnotě 10 000 Kč.

Někteří z vás se rádi podívají na ukázky akčních zásahů policie, hasičského sboru a zdravotnické záchranné služby. Jiní si zase mohou nechat poradit ohledně výživy a pohybové aktivity nebo se nechat změřit v rámci zdraví a prevence.

Tam nemůžete chybět!

Přijít může kdokoli

Akce je přístupná všem, a tak mohou dorazit klienti jakékoli zdravotní pojišťovny. Navíc pokud chcete změnit zdravotní pojišťovnu a potřebujete nějaké informace ohledně Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR, na této akci se vše potřebné dozvíte. Popřípadě se můžete k pojišťovně rovnou přihlásit u klientského stánku nebo zde. Nebojte se na cokoli zeptat, přestupný termín pro změnu zdravotní pojišťovny končí již 30. 6. 2013!

Pro klienty zdravotní pojišťovny s kódem 211 je navíc připravena neodolatelná nabídka. Stačí k této pojišťovně přivést svou rodinu, příbuzné, známé, přátele nebo kolegy a za každého z nich získáte příspěvek 500 Kč na podporu zdraví a zdravého životního stylu. Příspěvek pak lze využít na vitaminy, očkování, rehabilitace, vstup do solné jeskyně, fitness či bazénu a mnoho dalšího. Více informací naleznete zde.

O zdraví a aktivní zábavu se zajímá také projekt Zdraví jako vášeň, který vytvořila již zmíněná zdravotní pojišťovna. Pokud vás tento projekt zaujal, staňte se fanouškem na facebookových stránkách!

Související témata:

Načítám