Hlavní obsah

Zajímat se o své zdraví může být zábava

Reklama

Každá zdravotní pojišťovna nabízí svým pojištěncům různé slevy a výhody. Jak je na tom Vaše zdravotní pojišťovna?

Článek

Kvalitu zdravotní pojišťovny neurčuje, kolik Vám přispěje na plavání, zdravotnické potřeby, očkování či nákup vitaminů, ale to, že Vás vede k tomu, abyste se zajímali o své zdraví.

Zdraví jako vášeň

„Naši filozofii charakterizuje heslo: Zdraví jako vášeň!, a my to myslíme vážně – upřednostňujeme zdraví před nemocí a prevenci před léčením. Proto nad rámec základních povinností, kterými je zajištění kvalitní a dostupné zdravotní péče, svým klientům nabízíme i originální projekty a preventivní programy, které jim pomohou se změnou životního stylu či s udržením dobré kondice a zdraví,“ říká generální ředitel Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR Jaromír Gajdáček.

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR, pojišťovna s kódem 211 motivuje k aktivní snaze udržet si pevné zdraví a proto pořádá různé akce a soutěže pro své pojištěnce. Tak vznikl projekt Zdraví jako vášeň, který naleznete na: www.ZdraviJakoVasen.cz.

Zajímá Vás, co například projekt Zdraví jako vášeň nabízí?

Petr Havlíček radí s vařením

Patron projektu Petr Havlíček radí

Chcete vařit zdravě pro celou rodinu? Specialista na zdravou výživu Petr Havlíček Vám dá zaručené tipy. Nebo chcete dokonce shodit pár kilo? Náš patron Vám v krátkém videu prozradí mýty o hubnutí. Vše, co Vás zajímá, se dozvíte na webových stránkách projektu Zdraví jako vášeň.

Cviky na doma s vámi projde Marta Jandová!

Cvičte doma s Martou Jandovou

Neradi chodíte do přeplněných fitness center? Projekt Zdraví jako vášeň připravil cvičení na doma pro ženy, které nerady chodí do posilovny, ale chtějí se udržet v kondici. Kompletní tréninkový plán a instruktážní video s Martou Jandovou Vám poradí, jak na to. Podívejte se na: www.zdravijakovasen.cz/kondice.

Akce roku letos v Brně

Program pro děti, soutěže a Janek Ledecký Vás lákají na Den dětí do Brna. Vstup je zdarma a o zábavu nebude nouze. Akce bude plná hudebních vystoupení známých interpretů, proto si výlet na velodrom do Brna naplánujte na 1. 6. 2013.

Líbí se vám náš projekt Zdraví jako vášeň? Staňte se naším fanouškem na facebookových stránkách: www.facebook.com/zdravijakovasen.

Reklama

Související témata:

Načítám