Hlavní obsah

Zatočte se špeky na břiše! 3 cviky i pro začátečnice

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte po sixpacku, ale nebaví vás klasické sklapovačky? Nebo hledáte cvičení, které zvládne i úplný začátečník? Vybrali jsme pro vás tři cviky, kterými se lehce zbavíte tuku a vyrýsujete svaly na celém břiše!

Článek

Po plochém břiše bez tuku touží mnoho žen. Cvičením a úpravou jídelníčku můžete svého cíle dosáhnout. Je ale potřeba vědět, jak na to! Ani úmorná dřina nepřinese ovoce, jestli nebudete vědět, na co při cvičení myslet a na co si dát pozor.

Raději méně a pořádně, než trojnásobek a technicky špatně. Tímto heslem se řídí všichni, kdo se cvičení alespoň trochu věnují. Zapomeňte na to, že začnete se 100 sklapovačkami denně. Jediné, čeho tím docílíte, budou nejspíš namožená záda. Mnohem důležitější než kvantita je kvalita provedení a pravidelnost.

Fitness trenér Martin Šetelík vám ve videu vysvětlí, jak cvičit správně, abyste už brzy viděli první výsledky. Nebudete potřebovat nic než trochu prostoru a pevnou vůli. Cvičení s vlastní vahou je efektivní, zdravé a nenáročné na peníze, čas i místo. Můžete cvičit kdekoli a kdykoli. Takže konec výmluv – s tímto cvičením můžete začít hned. Třeba na dovolené.

Děkujeme fitness centru Aquapalace Praha za poskytnutí prostoru k natáčení. Aquapalace Praha, Pražská 138, 251 01, Praha Čestlice, aquapalace.cz.

Zkusíte to taky?

Načítám