Hlavní obsah

Zdravé vánoční dárky pomohou i potěší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Vánoce se těšíte už dlouho dopředu, ale při pomyšlení na vybírání vánočních dárků se vám svírá žaludek? Nakupovat dárky dětem je tak snadné. Co ale vybrat babičce, dědečkovi, nebo dokonce tchýni?

Článek

Zapomeňte na vázičky, svíčky a další lapače prachu. Darujte zdraví! Takový dárek se nikdy neomrzí a obdarovanému určitě udělá radost!

Zdraví z přírody je nejlepším darem!

Přírodní doplňky stravy jsou perfektním dárkem. Jedním z nejlepších antioxidantů je Aloe, které bylo dlouho využíváno jen k vnější péči o pokožku. Přípravek Aloe vera Premium obsahuje 100% šťávu bez obsahu konzervantů, sladidel a barviv. Aloe pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost, mírnit napětí a únavu a vyčistit organismus.

Akce 1+1: K balení Šťávy z Aloe 1000 ml dostanete nyní ještě jedno stejně velké balení ZDARMA

Štěstí? Mladý ječmen!

Mladý ječmen je dalším z řady produktů, které můžete s klidným svědomím darovat svým blízkým. Napomáhá pročistit organismus od všech nastřádaných škodlivin, stabilizuje hladinu cholesterolu a pomáhá při snižování váhy. Obsahuje serotonin známý jako „hormon štěstí“, který pozitivně podporuje myšlení. V akci můžete zakoupit Mladý ječmen a k němu získat Bio kokosový olej zdarma. Ten perfektně hydratuje a zvláčňuje pokožku i vlasy a lze jej přidávat do pokrmů. Perfektní tip na dárek 2 v 1, co myslíte?

K balení Bio Mladého ječmenu nyní jako DÁREK dostanete Bio Kokosový olej v hodnotě 179 Kč zcela ZDARMA

Exotický dárek z Fidži

V Tichomoří roste rostlina, jejíž léčivé účinky jsou známy už tisíce let. Jmenuje se Noni a v jejích plodech se ukrývá více než 200 aktivních složek, které mají příznivý vliv na zdraví. Noni Plus je 100% Bio šťáva z plodů, neobsahuje konzervanty ani přidaný cukr. Noni posiluje všechny funkce organismu včetně obranyschopnosti a uvolňuje emocionální stres.

Ježíšek zaplatí 1 dárek, ale koupí 2! Noni 100% Bio šťáva 1 + 1 ZDARMA (500 ml + 500 ml)

Malý dárek pro krásné nehty a vlasy!

Rozhodli jste se koupit stejný dárek jako vloni? Dobře, ale zkuste k němu přidat ještě jeden menší – např. balení zinku. Zinek je nezbytný stopový prvek potřebný pro normální funkci slinivky břišní, štítné žlázy, prostaty atd. Ideální je právě v zimě – posiluje a vyživuje nehty, vlasy i pokožku. Takovým malým dárkem naděláte víc radosti, než byste čekali!

Zinek posiluje kosti, vlasy i nehty. Ideální pomocník nejen pro ženy

Super dárek pro atopiky od atopika!

Ideálním dárkem pro vaše blízké s atopickým ekzémem je sada Herbo Medica Protopan Box, jejímž „otcem“ je muž, který sám s nemocí bojoval více než 30 let. Součástí komplexní vnější i vnitřní péče pro zmírnění ekzému je krém, mléko, probiotika s inulinem a doplňky stravy Omega 3 & 6 a pH balance 321. Pro atopiky a jejich lepší život od atopika!

Sada Protopan Box pomáhá zmírnit projevy atopického ekzému. Za řadou stojí člověk, který sám 30 let bojoval s ekzémem

Bio čaj o páté – čas na relax!

Jedním z nejoblíbenějších dárků je čaj. Darujte sadu English Tea Shop Bio v praktické a zároveň hezky vypadající plechové kazetě se 72 sáčky Bio čaje s 9 různými příchutěmi. To je mnoho bezstarostných čajových sedánků. Kazetu si navíc obdarovaný může doplňovat. Kdo by neměl rád čaj o páté?

Když dárek, tak čaj. English Tea Shop Bio dárková kazeta s čajem v luxusní plechovce udělá radost nejen vaší babičce!

Související témata:

Načítám