Hlavní obsah

Harry a Meghan ruku v ruce vyslali z Německa jasný vzkaz: Máme se rádi a rozvádět se nehodláme

Foto: Karwai Tang, Gettyimages.com

Foto: Karwai Tang, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spekulace o krizi jejich manželství kolují v médiích už několik měsíců. Mnozí by je rádi viděli od sebe, ale princ Harry se svojí ženou Meghan to podle všeho vidí úplně jinak.

Článek

Ona prý už zahodila zásnubní prsten a vinou stresu viditelně hubne, on se na veřejnosti prakticky neusmívá a údajně už bydlí jinde… Že informace o rozvodu jedné z nejsledovanějších dvojic planety asi nejsou úplně pravdivé, se ukázalo tento týden při jejich návštěvě Německa, kde doslova zářili spokojeností, vzájemnou náklonností a dobrou náladou.

Proč přijel Harry sám

Šuškandě o rozpadu manželství nahrával i fakt, že princ Harry se do Evropy vydal sám, bez své ženy. Nejprve se zastavil v Londýně, kde pronesl projev na charitativní večeři, ale k setkání s rodinou při příležitosti uctění památky prvního výročí smrti jeho babičky, královny Alžběty II, nedošlo.

Vévoda ze Sussexu hned druhý den zamířil do německého Düsseldorfu, aby tam zahájil sportovní hry pro bývalé a v boji zraněné vojáky Invictus Games. Novináři se samozřejmě ptali, kde je jeho žena Meghan, a dozvěděli se, že přiletí později. Nakonec se objevila o den dříve, než bylo avizováno, a nutno podotknout, že s plnou parádou. Už na letišti se jí dostalo patřičné pozornosti, všichni si všímali, co má na sobě, jak drahý outfit i doplňky zvolila a samozřejmě i to, v jaké je náladě a jak se k sobě s Harrym chovají. Zdá se, že si to společně užívali.

Ruku v ruce a s úsměvem

Proč dorazila později, vysvětlila Meghan bezelstným sdělením, že ji mrzí, že přijíždí pozdě, ale že se musela postarat o děti. A hned se po boku manžela zúčastnila slavnostní party a druhý den i her hendikepovaných sportovců. Média zaplavily krásné fotografie páru, kterému nemizel úsměv ze rtů, často se drželi za ruce a celkově působili velmi zamilovaně. Takhle dvojice před rozvodem opravdu nevypadá. Některé bulvární plátky sice neopomněly připomenout, že Meghan je herečka, a zda to není celé jedno velké představení, ale byly v menšině. Většinu Sussexové spíše přesvědčili.

Zdařilá oslava Harryho narozenin

Den nato slavil princ Harry narozeniny a v doprovodu své ženy a zaměstnanců jejich charitativní nadace Archewell se vydali do pivovaru Schumacher, kde si pochutnali na klasických německých dobrotách, které zapili několika místními pivy. Vévoda ze Sussexu nebyl ošizený ani o dort z bílé čokolády, ze kterého sfoukl všech 39 svíček. Podle deníku The Telegraph si i Meghan nenechala ujít skvělé jídlo včetně klobásy, červeného zelí, vepřového kolena, vídeňského řízku a bramborové kaše.

Karel III. Harrymu nepopřál

Pár se pak nechal zvěčnit i s hrdou majitelkou restaurace Theou Ungermann a dalšími zaměstnanci, kteří k fotce na instagram napsali: Tak hrdí! Thea Ungermann pak novinářům prozradila, že měla husí kůži, když královský pár vstoupil do její restaurace, a pořád tomu nemohla uvěřit. Oba prý byli velmi milí a v dobré náladě, celý večer seděli blízko sebe a dobře se bavili. A princ Harry jí na závěr věnoval tučné spropitné! Zdařilý večer byl tak náplastí na smutnou skutečnost, že mu jinak nikdo z královské rodiny k narozeninám nepopřál, alespoň oficiálně určitě ne.

V předchozích letech bylo zvykem, že se na sociálních sítích královské rodiny vždy objevilo přání, ale vloni s ohledem na úmrtí královny již ne a letos bylo také ticho po pěšině. Důvod je prý jasný, tím, že se vzdali královských povinností, nepatří už vlastně do rodiny, a tudíž se Harry ani nedočkal žádné gratulace. A tak mu alespoň účastníci her Invictus Games zazpívali sborové „Happy Birthday“!

Načítám