Hlavní obsah

Kate versus Meghan: Proč ji Kate vždy strčí do kapsy? Vítězí noblesa, styl a vlídnost

Foto: Bryan Bedder, Max MumbyIndigo, Gettyimages.com

Foto: Bryan Bedder, Max MumbyIndigo, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ty dvě jsou jako oheň a voda. Každá pochází ze zcela jiného prostředí, vyrostly v naprosto odlišných rodinách, chodily do úplně jiných škol a formovali je rozdílní přátelé i společenské názory. Jedno ale mají společné. Obě se vdaly za prince, a vyhouply se tak mezi nejznámější celebrity světa.

Článek

Ani jedna není urozená, princezna z Walesu má ale jednoznačně nad svou švagrovou navrch a není to zdaleka jen o tom, že se vdala za prvorozeného následníka trůnu. Kate Middleton je přirozeně šlechetná, vlídná, neprovází ji žádné skandály a svou roli budoucí královny zvládá s naprostou grácií a noblesou. Což její švagrovou, vévodkyni Meghan, podle komentátorů a expertů na královskou rodinu vnitřně sžírá. Také by chtěla být takto vnímána, ale od začátku ji mají spíš za ambiciózní a nepříliš úspěšnou herečku, která zkrátka měla to štěstí, že uhnala prince. Dostala tuhle nálepku právem?

Jedna hot, druhá čehý

V plné síle se rozdíly mezi oběma ženami projevily i tento týden. Ten se pro mnohé celebrity a známé osobnosti odehrál ve znamení Světového dne duševního zdraví, který byl Světovou federací pro duševní zdraví poprvé vyhlášen 10. 10. 1992 s cílem šířit osvětu a připomenout důležitost prevence duševních onemocnění.

A zatímco princezna Kate po boku svého manžela při setkání s mladými lidmi v Birminghamu zářila v elegantním žlutém sáčku a decentních černých kalhotách s černým topem a byla zosobněním důstojnosti, vévodkyně Meghan si na návštěvu alternativní školy The Marcy Lab School v New Yorku vzala také černé kalhoty a tričko, ale doplnila ho baseballovou bundou, kterou dostala v roce 2020 od britských studentů. Rozdíl mezi oběma byl víc než patrný.

Foto: archewell.com, WPA Pool - GettyImages.com

Záměr vévodkyně Meghan i princezny Kate byl stejný, pomoci prostřednictvím svých charitativních organizací mladým lidem s duševními problémy. Každá z nich se na to ale oblékla jinakFoto: archewell.com, WPA Pool - GettyImages.com

Večer na podporu ohrožených dětí

A jaký outfit si Meghan oblékla na summit druhého ročníku festivalu Světového dne duševního zdraví neziskové organizace Project Healthy Minds? Krémový model sestávají z originálního saka s odhalenými rameny a širokých kalhot od značky Altuzarra v přepočtu za desítky tisíc korun sice působil velmi sexy, zda se ovšem na podobnou akci hodil, je otázka za milion. Dovedete si v něm představit Kate?

Foto: Profimedia.cz

Krémový model, který odhaloval ramena, si Meghan oblékla na summit druhého ročníku festivalu Světového dne duševního zdraví neziskové organizace Project Healthy MindsFoto: Profimedia.cz

Meghan a Harry se na akci setkali s rodiči dětí závislých na sociálních sítích, jejichž příběhy skončily tragicky. Každý z rodičů, který na summitu promluvil, přišel o dítě kvůli problémům s duševním zdravím pramenícím mimo jiné právě i z nadužívání sociálních sítí.

Pomůže Kate ke smíření mezi bratry?

V posledních dnech se mluví stále častěji o tom, že by si král Karel III. přál, aby došlo v královské rodině k usmíření a on se mohl vídat se svými vnoučaty, které mu Harry a Megan odvezli za oceán. K zakopání válečné sekyry mezi bratry by mohla přispět podle některých expertů princezna Kate, která by jistě dokázala přesvědčit svého muže, aby se na bratra už přestal zlobit za jeho útoky na celou královskou rodinu.

Bývalý komorník princezny Diany Paul Burrell, jenž se na dění v královské rodině specializuje, tomu ale šanci moc nedává. Jak se vyjádřil pro portál Mirror: „Bylo vyřčeno už mnoho zlého a královská rodina není zrovna shovívavá. Jen tak snadno nezapomíná a odpuštění trvá dlouho.“

Někteří pozorovatelé dění v britské královské rodině dokonce mluví o tom, že odpustit svému švagrovi a švagrové nedokáže právě Kate, která si na dobrém jménu a vystupování velmi zakládá, a útoky ze strany Harryho a Meghan se jí dotkly víc než jejího muže a tchána krále Karla III. A viní z toho především vévodkyni Meghan.

Podívejte se na další modely Kate a Meghan do naší galerie:

Načítám