Hlavní obsah

Pippa Middleton a její nejhezčí šaty: Družička sestry Kate, štíhlá nevěsta i krásná maminka tří dětí

Foto: UK Press Pool , Gettyimages.com

Foto: UK Press Pool , Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Princezna Kate není jedinou Middletonovou, která je pod drobnohledem. Od velkolepé královské svatby se o pozornost dělí se svou mladší sestrou, jež coby družička okouzlila svět. Jak se v průběhu let vyvíjel styl Pippy, která nedávno oslavila čtyřicáté narozeniny?

Článek

Vedle efektu princezny Kate existuje i „Pippa efekt“, který zaručuje, že cokoli si na sebe princeznina mladší sestra obleče, to se do pár hodin vyprodá. Čím si všechny podmanila usměvavá brunetka, ze které je dnes paní Matthews a trojnásobná máma?

Svět ji poznal jako družičku

Zatímco do 29. dubna 2011 znali Philippu Middleton jen ti, kdo sledovali dění kolem královské rodiny, po svatbě prince Williama s vévodkyní Kate všichni věděli, o koho se jedná. Prostřední ze tří sourozenců Middletonových (nejmladší je bratr James) si na sestřinu svatbu oblékla jednoduché šaty značky Alexander McQueen. Vytvořila je britská návrhářka Sarah Burton, která měla na starosti také svatební šaty pro hlavní hrdinku dne, nevěstu Kate.

Fotografie Pippy držící sestřinu vlečku během pár hodin obletěly svět a nebyly to jen strohé šaty s knoflíčky na zádech, které vzbudily takový rozruch. Celé týdny se mluvilo o tom, jak skvěle Pippa v šatech vypadala a co asi dělá pro to, že má takovou figuru.

Pippa a její nejkrásnější šaty

Během jediného dne se tak z Pippy stala hvězda, již fotografové pronásledovali na každém kroku. A získala hromadu obdivovatelů i obdivovatelek, které chtěly vědět, kde charismatická brunetka shání všechny svoje krásné šaty.

Oproti Kate si Pippa, nesvazovaná protokolem, může dovolit víc, a ačkoli i ona sahá nejčastěji po šatech v délce pod kolena, výrazně víc si hraje s barvami a potisky. Styl mladší sestry zkrátka není tak strohý. Ve fotogalerii najdete její nejzdařilejší módní volby od roku 2009 až do letošního září, kdy se v červených šatech s volánky zúčastnila svatby své kamarádky u italského jezera Como.

Krajkové svatební šaty

Nejdůležitější šaty svého života si Pippa oblékla v květnu 2017, kdy se vdala: řekla ano bývalému závodníkovi a miliardáři Jamesi Matthewsovi. Podobně jako Kate vsadila na krajku a klasickou siluetu s áčkovou sukní. Čím se ale jejich svatební šaty lišily, byl střih horního dílu. Pippa si oblékla model od britského návrháře Gilese Deacona a místo véčkového výstřihu měla stojáček. Doplňoval ho krátký rukáv a celý střih krásně kopíroval nevěstinu dokonalou postavu.

  • Rok (a kousek) po svatbě se páru narodil první potomek, syn Arthur, v roce 2021 následovala dcera Grace a loni v létě k nim přibyla Rose. Matthewsovi si přísně střeží soukromí a děti neukazují. Pippa je momentálně mámou na plný úvazek a ve společnosti se, vyjma oblíbených wimbledonských utkání, objevuje jen sporadicky.

Načítám