Hlavní obsah

Princ William a Kate: Jak to bylo s jeho milenkou? Stín pochybností zůstává

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Následník britského trůnu princ William a jeho žena Kate na veřejnosti vystupují vždy jako dokonalý a sehraný pár, plný porozumění a vzájemné lásky. Co se ale odehrává v soukromí za zdmi jejich domu Adelaide Cottage, vlastně nikdo neví.

Článek

Poprvé po třítýdenní přestávce se na veřejnosti společně objevili minulý týden ve skotském hrabství Moray, kde se setkali s lidmi z organizace na podporu znevýhodněné mládeže. Dovolenou od královských povinností měli naplánovanou předem, aby se o školních prázdninách mohli věnovat svým třem dětem: Georgeovi, Charlottě a Louisovi.

William a Kate: sladění jako dokonalý pár

Na výlet vyrazili královští manželé v podobném, krásně sladěném outfitu – v zelených volnočasových bundách a tmavých kalhotách. Bundy jim zdobil červený vlčí mák, což nebyla náhoda. Jde o symbol významného dne – 11. listopadu se připomíná konec první světové války jako Den válečných veteránů. Jako vždy působili velmi sehraně, ostatně celý jejich příběh připomíná pohádku. Ovšem ani jim se během jejich vztahu, který začal už v roce 2003, nevyhnuly vzlety a pády.

Foto: WPA Pool, Gettyimages.com

Na cestu do Skotska vyrazili William a Kate minulý čtvrtek bok po boku a v neformálním outfitu jim to spolu moc slušeloFoto: WPA Pool, Gettyimages.com

Ze studentské romance láska jako trám

Seznámili se při studiu na univerzitě v Saint Andrews ve Skotsku, randit začali o dva roky později. Vztah, kterému přály obě rodiny zamilovaných, pak zdárně pokračoval až do roku 2007, kdy se pár rozešel. „Byli jsme oba velmi mladí,“ vysvětloval později v médiích princ rozchod se svou životní láskou. Ovšem neuplynul ani rok a byli opět spolu, novináři je načapali při výletě na horách a bylo jasno! A pak už šlo vše jako na drátkách, v roce 2010 se v Keni zasnoubili, následovala velkolepá královská svatba a pak přišly na svět poměrně krátce za sebou tři krásné děti.

Idyla? Možná jen zdánlivá

První větší mráčky na jasném nebi vypluly na povrch počátkem loňského roku, kdy média zaplavily nejrůznější zprávy o problémech ve vztahu ostře sledovaného páru. Oba je ale odbyli mlčením.

Ve stejné době však Daily Mail s odvoláním na jejich společného přítele napsal: „Pravda je, že mezi Kate a Williamem je vše v pořádku. Tráví spolu téměř veškerý čas. Každý den spolu obědvají i večeří, večer se spolu dívají na televizi. Samozřejmě chodí i ven a setkávají se i s vlastními přáteli, ale jsou spolu hodně a žijí velmi konvenční manželský život. Nejsou žádný okázalý pár – když nepracují, věnují se především dětem. To je to, na čem jim opravdu záleží,“ tvrdil zdroj deníku. Řeč jako na objednávku. Jízlivé hlasy se ale ptaly, koho měla přesvědčit a co zakrýt…

Měl William milenku, nebo ne?

Krátce nato se ale začala šířit téměř neuvěřitelná zpráva. Princ William má mít milenku a údajně s ní strávil Valentýna! Média, ke kterým se přidal i americký web Music Mundial, uvedla, že mělo jít o osmatřicetiletou Sarah Rose Hanbury, dlouholetou přítelkyni královského páru a především princezny Kate. Později se prý obě ženy vzájemně odcizily… Bývalá modelka je vdaná za o 24 let staršího Davida Cholmondeleye, sedmého markýze z Cholmondeley.

Mezi prvními přišel se zprávou portál Marca, který uvedl, že spolu měli být viděni v luxusní londýnské restauraci, kde měl princ William podle přítomného číšníka věnovat půvabné Sarah perlový náhrdelník. Ze zprávy byl pořádný poprask, faktem ovšem je, že byla neověřená a mnohými označována za kachnu. Princ prý kvůli pomluvě dokonce zvažoval žalobu, žádnou ale nakonec nepodal.

Foto: Profimedia.cz

Byli v jednu chvíli v manželství tři? Údajná Williamova milenka Sarah Rose HanburyFoto: Profimedia.cz

Opakovaná nevěra? Nepotvrzeno

Jako o mileneckém páru se o nich ovšem mluvilo už v roce 2019, kdy byli společně zachyceni na fotografii z jednoho večírku londýnské smetánky. Už tehdy média spekulovala o krizi královského páru, William měl Kate ale údajně podvádět už během jejího třetího těhotenství, které, stejně jako ta předchozí, nenesla vůbec lehce. Žádná tato fáma se nikdy nepotvrdila, a to navzdory tvrzení některých bulvárních plátků, že sama princezna měla manžela požádat, aby se se Sarah už dál nestýkal.

Načítám