Hlavní obsah

Princezna Kate nás znovu uchvátila. Její krémový úpletový komplet si můžete pořídit i vy

Foto: Samir Hussein WireImage, Gettyimages.com

Foto: Samir Hussein WireImage, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Kate efekt“ evidentně stále funguje. Princezna z Walesu se na veřejnosti objevila v úpletovém kompletu složeném z midisukně a svetru a vypadala v něm tak úchvatně, že tím okamžitě odstartovala celosvětové pátrání. Odkud ten stylový set má a kde si můžete pořídit obdobný?

Článek

Její sbírka kalhotových kostýmů i šatů je obdivuhodná, ale tohle je příjemná změna. A skvělá podzimní inspirace. Princezna Catherine se před pár dny nechala vyfotit v krémové úpletové midisukni, kterou doplnila ladícím svetrem s knoflíky na předloktí. A módní nadšenkyně z celého světa začaly pátrat, odkud komplet má.

Kde princezna Kate nakupuje

O princezně z Walesu se ví, že umí být – na královské poměry – spořivá. Vlastní sice spoustu krásných rób od významných návrhářů i značek, ale mnoho modelů recykluje a umí nakupovat i v řetězcích.

Krémový úpletový komplet, kterým ohromila fanoušky, sice není ze Zary, nestojí však desetitisíce. Midisukni i svetr má princezna od francouzské značky Sézane a jde o příjemnou směs organické bavlny a vlny merino. Po obou kusech je teď obrovská poptávka, značka zásoby postupně doplňuje, a kdybyste chtěly nachlup stejný model, jako má princezna, můžete si na něj zkusit počíhat – Sézane doručuje zboží i k nám. Sukně stojí 130 eur (cca 3 190 Kč), svetr 110 eur (cca 2 700 Kč).

Doplňky jsou luxusnější

Zbytek princeznina outfitu už je nákladnější. Kabelka Mini Holly od britské značky Tusting stojí přes deset tisíc korun (Kate má odstín taupe). Semišové lodičky jsou od italské značky Gianvito Rossi a jde o klasický pár Gianvito 105, ke kterému se princezna ráda vrací. Jeho cena překračuje šestnáct tisíc korun.

Perlové náušnice má od irské návrhářky Simone Rocha a stojí kolem sedmi tisíc korun. Na ruce jí nechyběl safírový zásnubní prsten milionové hodnoty, který patřil princezně Dianě. Původně ho po mamince dostal princ Harry, když se ale starší William plánoval zasnoubit jako první, safír obklopený solitérními diamanty připadl jemu. Harry pak na výměnu dostal hodinky Cartier, které věnoval své ženě Meghan.

Stylové úpletové komplety

Zamilovaly jste se do úpletového kompletu, který si princezna Kate oblékla? Poradíme vám, kde sehnat kousky v obdobném duchu. Našly jsme hned několik exemplářů ve světlých barvách, které jsou častokrát v cenové hladině do tisíce korun za kus, a přidaly jsme i tipy na další odstíny nebo silnější pleteninu.

Chcete-li působit stejně elegantně jako princezna, přidejte po jejím vzoru lodičky, vyzkoušet ale můžete i ležérnější spojení s teniskami, kotníkovými botami nebo později s kozačkami.

Načítám