Hlavní obsah

Padesátka? Mám vrásky a stojím si za nimi. Muž mi každý den říká, že jsem krásná! Bubliny s Martou Jandovou

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V roce 1974 Ernő Rubik vymyslel legendární kostku, Naďa Urbánková vyhrála Zlatého slavíka a v Československu se narodilo nejvíc dětí v dosavadní historii státu. A mezi nimi i Marta Jandová. Proč jí blížící se padesátka zní trochu „zaprděně“? I to prozradila v podcastu Bubliny.

Článek

Je to velká hvězda českého showbyznysu, přesto bych se nebála poradit se s ní ohledně rekonstrukce chalupy či zahradničení. Má kanál na YouTube, moderuje pořad v rádiu a má čuch na nové talenty. A abych nezapomněla, její táta je slavný rocker a ona je jedna z nejznámějších českých zpěvaček, která se ovšem nejdřív proslavila v Německu. Dřív byla hodně na cestách, dnes je jí nejlépe doma s rodinou. Letos oslaví padesátiny a rozjede to na velkém koncertě, který se koná 4. dubna v pražském Lucerna Music Baru, a je na co se těšit.

Pozvání do podcastu Bubliny přijala stále usměvavá Marta Jandová:

Bubliny se zpěvačkou Martou JandovouVideo: Proženy.cz

Pro manžela byla levné rande

Padesátku za milník nepovažuje a nemá pocit, že by měla ještě něco stihnout. To cítila jedinkrát v životě: chtěla rozhodně stihnout dítě. Dnes desetiletou dceru Marušku má s manželem, gynekologem Miroslavem Vernerem, a na svoji rodinu nedá dopustit. A jestli si někdy poránu nepřijde jako největší kráska, tak ji její muž ihned vyvede z omylu. Také ráda sleduje, jak tatínek s dcerou vaří nebo se s ní učí.

Během rozhovoru zpěvačka prozradila, že jí manžel v legraci přezdíval levné rande. Důvodem je, že snese čím dál méně alkoholu a po dvou skleničkách „ji má jako z praku“. A třebaže jejich vztahu kdysi producent František Janeček nedával velké šance, protože jsou z velmi odlišných oblastí a lékař asi nebude mít pochopení pro kočovný umělecký život, pořád jim to klape. A na vztahu neustále pracují. Jak? Dělají si čas jen pro sebe, mluví i o problémech a umí jeden druhého zlechtat.

Foto: Proženy.cz

Pozvání Katky Osičkové do podcastu Bubliny přijala zpěvačka Marta Jandová. A bylo veselo!Foto: Proženy.cz

Kdo jsou JandoVíc

Marta Jandová dávno není „jen“ zpěvačka a kromě toho, že má svůj pořad v rádiu, je také součástí poroty v talentové show, vydává deník pro děti a má i vlastní pořad na YouTube. Jmenuje se JandoVíc a spolu se svými dvěma maceškami, bývalou a současnou ženou svého otce Petra Jandy, v něm natáčí videa, kde se věnují rekonstrukci chalupy i rodinným Vánocům.

Byly Martina a Alice Jandovy kamarádky od začátku? To prý určitě ne, i když Alice rozhodně nebyla důvodem rozvodu. Ale od vzájemného respektu přerostl vztah v kamarádství. Je prý velká legrace, jak si bývalá a současná žena ohledně Petra Jandy notují: „A furt dělá tohleto? To jsem vždycky nesnášela. A druhá se přidá, že to také nesnáší… Tatínek se tomu směje a říká, že jsme trapné.“

Jaké to bylo, být dcerou Petra Jandy

Na otázku, jaké to bylo, vyrůstat jako dcera populárního zpěváka, odpověděla Marta Jandová, že krásné. Táta býval sice málo doma, ale snažil se to jí i bratrovi vždy vynahradit. Nepříjemné to bylo jen na začátku školní docházky, kdy si na ni kvůli tatínkovi zasedla učitelka a trestala ji prakticky za vše. Nakonec musela zasáhnout maminka.

Kariéru udělala nejdřív v německy mluvících zemích a rozhodně ne díky protekci, po návratu do Česka se i tak setkala s palcovými titulky, že jí táta zajistil úspěch a nejspíš i zaplatil fanoušky. To nebylo příjemné a nafouknutou bublinu zažila i v souvislosti s jedním vztahem. Ale to už si poslechněte sami…

Načítám