Hlavní obsah

Těhotná Lašková, decentní Lela Vémola a jeden trapas. Jubilejní Česko-Slovenský ples plný překvapení

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na každý ples se ženy rády krásně obléknou. A co teprve, když jde o tak velkolepou událost, jakou byl 10. ročník Česko-Slovenského plesu. Prohlédněte si ty nejkrásnější dámy našeho showbyznysu!

Článek

Ti, kdo v českém a slovenském showbyznyse něco znamenají, nemohli v sobotu 17. února chybět v pražském Obecním domě na prestižním Česko-Slovenském plese. Všichni, kdo na jubilejní 10. ročník dorazili, se skvěle bavili až do brzkých ranních hodin. Zatímco jedna kategorie pozvaných dokonale splnila očekávaný dress code black tie, jiní chtěli tak moc zaujmout, až se jim situace trochu vymkla z rukou. Naštěstí převažovali hosté, kterým víc než o extravaganci šlo o to užít si dobrou společnost a večer v nádherných prostorách.

Překvapení večera bylo několik

Kdo bezesporu šokoval, ovšem jinak, než je zvykem, byla manželka Karlose Vémoly Lela. Ta je proslulá tím, že kde může, tam ukáže práci plastických chirurgů a vystaví na odiv svá bujná ňadra. Dost možná to způsobila důstojnost události, nebo Lela zkrátka tentokrát usoudila, že jako dvojnásobná maminka by se měla držet poněkud zpátky, faktem je, že dorazila v minimalistických tmavých šatech se stojáčkem, které byly střídmé a velmi elegantní. Jediný odvážný prvek jejího modelu byl hluboký rozparek, ale jinak se modelka držela v mezích slušnosti. Pozadu nezůstal ani MMA bijec, kterému to ve smokingu moc slušelo!

Na akci překvapivě nechyběla modelka Andrea Verešová. Po zdravotních komplikacích s přetrhanými vazy v lokti (nedávno ji na sjezdovce srazil lyžař) už je očividně v pořádku. Na ples vyrazila v krásných šatech od návrhářky Jany Pištejové a botách na vysokých podpatcích a přítomní muži na ní mohli oči nechat. Ostatně stejně jako na moderátorce Gabriele Laškové, která nedávno oznámila další těhotenství. Pokud věříte na pověry, že když to ženě v požehnaném stavu mimořádně sluší, bude mít kluka, Gabriela doma bezesporu přivítá třetího chlapečka.

Krásné (i méně povedené) modely si prohlédněte v naší fotogalerii:

Páry sladěné do posledního detailu

Kouzlo stylu tkví v maličkostech, jak potvrdili například manželé Dejdarovi. Hercova žena Daniela zvolila krásné dlouhé šaty, které zdobil béžový opasek. Ve stejném odstínu měl Martin Dejdar detaily na botách.

Podobně dokonale vypadala i herečka Denisa Pfauserová, která se zahalila do šatů s výraznými květinami. I když zahalila není asi ten správný výraz, protože kromě svůdné šíje ukázala i štíhlé nohy. Herečka z pohádky Řachanda na sebe nedávno upozornila kauzou, kdy obvinila lékařku, která rodila její dceru, že jí neumožnila bonding.

Došlo i na módní faux pas

Nemusíte mít módu zrovna v malíčku, abyste si uvědomili, že na příležitost, jako je velkolepý Česko-Slovenský ples, se nehodí přehnaná odhalenost. Tím spíš, když střih šatů nedovoluje vzít si pod šaty podprsenku. Přesně to se „podařilo“ influencerce Dominice Myslivcové, která zvolila šaty s velkou mašlí a hlubokými průstřihy, nelichotícími jejím proporcím. Červenou barvu šatů podtrhla ještě výrazným líčením, což působilo poněkud lascivně.

Načítám