Hlavní obsah

Agáta Hanychová porodila Rozárku: Známe další celebrity, které daly své dceři stejné jméno

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Porodila jedna z nejsledovanějších a nejkontroverznějších celebrit Agáta Hanychová. Svou dcerku přivedla na svět včera ve večerních hodinách a u porodu byl i její partner Jaromír Soukup. Holčičku pojmenovali Rozárka. Které další známé tváře českého showbyznysu vybraly stejné jméno?

Článek

Mohl to být nejsledovanější porod u nás v přímém přenosu, ale nakonec se Agáta Hanychová (37) rozmyslela a dceru včera porodila bez přítomnosti kamery, jak zprvu zamýšlela. Ovšem nenechala na sebe dlouho čekat a svým fanouškům se přihlásila asi deset minut po porodu, když odvezli její dcerku na měření a vážení. U porodu, který proběhl o dva a půl týdne před plánovaným termínem, s ní byl i její partner mediální magnát Jaromír Soukup (54), s nímž je od června minulého roku. Společně tak přivítali na svět dceru, kterou pojmenovali Rozárka. Oba se stali už trojnásobnými rodiči, neboť Agáta má z předchozích vztahů jedenáctiletého syna Kryšpína a pětiletou dceru Miu, a Jaromír má dvě dospělé děti.

Rozárka je jméno latinského původu, které se překládá jako růže nebo růžová a jeho českou obdobou je Růžena. Podle pověr a horoskopů je to jméno plné něhy a empatie a bude slušet věrným a rodinně založeným ženám. Ve vztazích bude prý jeho nositelka stálá, a pokud se opravdu zamiluje, láska jí vydrží navždy. To má Rozárka Soukupová hezké vyhlídky, nemyslíte? Není ale jediná. Kdo ze slavných pojmenoval dceru stejně?

Petr Janda

Hudebník a frontman kapely Olympik je čtyřnásobným otcem a žije se svou třetí manželkou. S první měl dceru Martu, která už z něj dokonce udělala dědečka. Druhou dceru Elišku má s moderátorkou Martinou Jandovou a poslední dvě – Anežku a Rozárku – přivedla na svět jeho třetí manželka Alice Jandová. Nejmladší Rozárka se narodila v květnu 2012, takže jí bude za pár týdnů 11 let.

Foto: Profimedia.cz

Petr Janda s manželkou Alicí a RozárkouFoto: Profimedia.cz

Kristýna Leichtová

Herečka Kristýna Leichtová známá ze seriálu Comeback jako Ivuška už je dvojnásobnou maminkou. S partnerem, hercem a divadelním šéfem Vojtěchem Štěpánkem, má dcery Dorotku a Rozárku. Druhý porod probíhal v červnu 2020 doma do vany za přítomnosti porodní asistentky. Herečka však tehdy varovala, že tenhle způsob opravdu není pro každého.

Foto: Profimedia.cz

Dvojnásobnou maminkou se stala Kristýna Leichtová v červnu 2020Foto: Profimedia.cz

Daniel Hůlka

Jako další pojmenoval svou dcerku Rozárka muzikálový zpěvák Daniel Hůlka. S manželkou Bárou Klement Hůlkovou, která je o dvaadvacet let mladší, se brali v Las Vegas. Jde o zpěvákovo první dítě a u porodu přímo nebyl, jen v porodnici. Rozárce bylo v únoru pět a vypadá to, že hudební talent po tatínkovi ji neminul. Zpívá ve sboru a pomalu přichází i nabídky z muzikálů. Zda půjde v otcových šlépějích, je ale zatím ve hvězdách.

Foto: Profimedia.cz

Rozárka je prý po tatínkovi. Co myslíte?Foto: Profimedia.cz

Jitka Boho

Rosi říká své dceři i zpěvačka, modelka a vítězka soutěže Česká Miss 2010 Jitka Boho, která se svým bývalým mužem a otcem Rosalie muzikantem Lukášem Boho pojmenovala dcerku po sově z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Rosi chodí do první třídy a její maminka je momentálně na mateřské s jejím bráškou Tadeášem, který se narodil v říjnu loňského roku. Jeho otcem je Jitčin partner pražský radní Tomáš Hřebík.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Boho má dcerku Rosalii v první třídě a na mateřské je s půlročním TadeášemFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám