Hlavní obsah

Dítě Jaromíra Soukupa, drsný soud, bouračky či svatba Vémolových a nevěry: Skandály roku 2022

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Šoubyznys je plný osobností, které na sebe úmyslně, ale někdy i neúmyslně strhávají pozornost. Výsledkem jsou větší či menší skandály a kauzy. Které hýbaly světem slavných v roce 2022?

Článek

Nevhodné vtipy moderátorů, náhlé rozchody, nečekané lásky i soud, který sledoval skoro celý svět. Rok 2022 byl rozhodně bohatý na kauzy a skandály, které se odehrály v českém i zahraničním šoubyznysu.

Karlos a Lela Vémolovi

Tento páreček už je nějakou dobu bohatou studnicí kauz a nejinak tomu bylo i v letošním roce. Upozornili na sebe okázalou veselkou, při které je oddával herec Jiří Krampol, a celou akci přenášela média online. Posléze se ovšem ukázalo, že to byla svatba jen na oko. Ve skutečnosti se vzali už předtím při skromném obřadu.

Následně se médiím přihlásila pornoherečka vystupující pod přezdívkou Rika Fane a tvrdila, že má se zápasníkem MMA poměr. Jako důkazní materiál zveřejnila zprávy a hlasové nahrávky, na kterých si s Vémolou domlouvali schůzky. Slavný bijec ovšem všechno popřel. Přesto si do něj na letošních Slavících rýpla moderátorka Tereza Pergnerová, která zavtipkovala, že zůstal své ženě věrný alespoň po dobu trvání svatebního obřadu. Následně se za to ale omluvila.

Foto: Marek Pátek /CNC / Profimedia

Obvinění z nevěry nečelí zápasník poprvéFoto: Marek Pátek /CNC / Profimedia

Dítě Jaromíra Soukupa

V roce 2022 vzniknul také páreček, který by asi jen tak někdo nečekal. Bývalá průšvihářka a rebelka českého šoubyznysu Agáta Hanychová to dala dohromady s mediálním magnátem a moderátorem Jaromírem Soukupem, se kterým navíc po pár týdnech vztahu otěhotněla. Nejen o svém soukromí hned začali natáčet pořad s názvem Agáta Jaromíra Soukupa. Ten ovšem po několika epizodách skončil a nahradil ho pořad, který moderuje sama Hanychová s názvem Holčičky.

Foto: Profimedia.cz

V pořadu Agáta Jaromíra Soukupa řešili své soukromí i české celebrityFoto: Profimedia.cz

Rozchod Veroniky Žilkové a Martina Stropnického

Veronika Žilková zažila šok v březnu, kdy se jí život otočil vzhůru nohama. Poté, co byla s manželem, který pracuje jako velvyslanec na ambasádě v Izraeli, na dovolené, a nic podle ní nenasvědčovalo rozchodu, jí od něj přišel e-mail, v němž jí oznámil, že chce vztah ukončit. Důvodem má být Stropnického kolegyně z ambasády. Zhrzené herečce dal ovšem život záhy další šanci na lásku – jejím přítelem je baskytarista Josef Holomáč.

Foto: Profimedia.cz

Rozchod Veroniku Žilkovou zaskočil, vůbec ho nečekalaFoto: Profimedia.cz

Soud roku

V přímém přenosu mohli diváci sledovat také soudní řízení mezi bývalými manželi – herečkou Amber Heard a hercem Johnnym Deppem. Ona jeho zažalovala za domácí násilí a zneužití a on reagoval žalobou kvůli urážce na cti a pomluvě. Nakonec soud rozhodl, že herečka musí svému ex zaplatit odškodné deset milionů dolarů za to, že ho nazvala násilníkem a on jí má dát miliony dva. Během soudního řízení vyplula najevo řada detailů z jejich života. Ukázalo se, že Johnny Depp má sice problémy s alkoholem a kokainem, ale Amber Heard rozhodně k rodinné pohodě nepřispěla. Nebyly navíc důkazy, že by jí herec fyzicky ublížil. An\ní se zdá, že se věc nově posunula, Amber Heard uzavřela dohodu v soudním sporu s exmanželem Johnnym Deppem.

Foto: Profimedia.cz

Soudní tahanice oběma významně zasáhla do jejich kariérFoto: Profimedia.cz

Potrestaný vtípek

Kdo vyhrál letošní Oscary, poněkud zaniklo ve světle incidentu, který se ten večer stal mezi moderátorem Chrisem Rockem a hercem Willem Smithem. Moderátor zavtipkoval na účet Smithovy manželky herečky Jady Pinkett Smith – kvůli její holé hlavě řekl, že by mohla účinkovat ve dvojce filmu G. I. Joe. Herečka ovšem o vlasy přišla kvůli nemoci zvané alopecie a moderátorův výrok ji rozhodně nepobavil.

Will Smith se mu sice nejdříve zasmál, ale potom se rozhodl, že svou ženu pomstí. Přišel na pódium a moderátora překvapil pořádnou fackou. Sice se za to následně omluvil, ale jeho chování mělo důsledky. Po dobu dalších deseti let zřejmě nebude moci na slavnostní ceremoniál udílení Oscarů a zády se k němu začaly obracet i některé filmové společnosti.

Foto: Profimedia.cz

Facka nebyla fingovaná, jak se původně mysleloFoto: Profimedia.cz

Bouračky

Letošní rok se bohužel nesl také v duchu dopravních nehod slavných. Ty se naštěstí obešly bez vážných zdravotních následků. Do zaparkovaného auta a betonové zábrany to napálila Dagmar Patrasová, která následně odmítla dechovou zkoušku na alkohol. Boural také hokejista Jaromír Jágr, který nedal přednost tramvaji a narazil do ní ve svém elektromobilu. A nehodu měl i bavič Václav Upír Krejčí, kterému se s autem podařilo sjet do potoka. Soud ho potrestal zákazem řízení a peněžitým trestem.

Foto: Profimedia.cz, Marek Patek / CNC / Profimedia

Dáda, Jarda Jágr i Václav Upír Krejčí měli štěstí, že se jim při nehodách nic nestaloFoto: Profimedia.cz, Marek Patek / CNC / Profimedia

Reklama

Načítám