Hlavní obsah

Alena Šeredová znovu pod čepcem! Vzala si miliardáře, dědice automobilky Fiat. A takhle jí to slušelo

Foto: Facebook Noto da vivere

Foto: Facebook Noto da vivere

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alena Šeredová se vdala! V italském Notu dnes řekla ano Alessandru Nasimu, se kterým má tříletou dceru Vivienne Charlotte. Modelka a česká vicemiss vstoupila do manželství podruhé. V roce 2011 si vzala na pražském Vyšehradě fotbalistu Gianluigiho Buffona, se kterým se o tři roky později rozešla kvůli nevěře.

Článek

Alena Šeredová si vzala Alessandra Nasiho, který je dědicem automobilky Fiat. O tom, že na veselce pár skutečně nešetřil, svědčí i fotky, které se od včerejšího dne objevují na instagramu. Hosté se na svatbu, která se konala v městečku Noto na Sicílii, sjeli z celého světa, mnohdy i soukromými lety. Ubytováni byli v luxusním pětihvězdičkovém rezortu, který je obklopen zelení, a na lásku si připíjeli už od včerejšího večera. Velkolepá party u bazénu se protáhla až do brzkých ranních hodin, a hosté tak měli jen pár hodin, aby se připravili na obřad, který se konal kolem poledne.

Do puntíku promyšlená svatba

Svého současného manžela modelka potkala před osmi lety a téměř před rokem se rodiče malé Vivienne zasnoubili. A ačkoli Alena Šeredová původně počítala se skromnější svatbou, její vyvolený se ženil poprvé a chtěl si jejich velký den užít se vším všudy. Svatbu, které se mělo zúčastnit kolem stovky hostů, si nechali profesionálně zorganizovat Alessandrou Grillo, která má v Itálii úžasné renomé: v roce 2018 totiž naplánovala pohádkovou svatbu módní influencerce Chiaře Ferragni a rapperovi Fedezovi.

Dnešní svatba byla promyšlená do posledních detailů. Na modelčině instagramu jste mohli vidět boty s monogramy A a A (Alena a Alessandro), které si pár nechal vyrobit na míru u římské společnosti Allagiulia, a také nejrůznější střípky z oslav. Novomanželé se vzali na radnici a hned po obřadu nasedli do Fiatu 500 (jak jinak!) v odstínu Tiffany a se šťastným úsměvem vyrazili do sicilských ulic. Na autu nechyběly rachotící plechovky a nápis „Just married“.

Nevěsta zvolila midišaty s rozparkem

Nevěsta nešla po klasických svatebních šatech jako v případě prvního sňatku, u tradiční bílé barvy ale zůstala. Oblékla si romantické midišaty s vysokým rozparkem, které doplňovaly objemné rukávy a srdíčkový výstřih. K šatům obula bílé lodičky na vysokém podpatku s páskem přes nárt a v ruce měla drobné psaníčko. Vlasy měla lehce navlněné, stažené do drdolu a zvolila velmi přirozené líčení. Vypadala fantasticky, co říkáte?

Načítám