Hlavní obsah

Naomi Watts se vdala! Její šaty Oscar de la Renta jsou vyprodané, my jsme pro vás ale našly obdobné

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gratulujeme zamilovaným novomanželům! Herečka Naomi Watts se ve svých čtyřiapadesáti letech poprvé vdala a skvěle si nevybrala jen svého muže, ale i šaty. Oblékla krajkový model značky Oscar de la Renta, který se po jejím velkém dni okamžitě vyprodal. Kde si můžete pořídit obdobný?

Článek

Od této sympatické herečky jsme nic jiného než módní dokonalost ani nečekaly. Pro Naomi Watts není móda prioritou, přesto ale pokaždé vypadá neuvěřitelně stylově a nenuceně. Komu řekla ano, jaké šaty si pro svůj svatební den vybrala a kde najdete cenově dostupné kousky, které se jim typově podobají?

Tajnůstkáři šli s pravdou ven

V posledních týdnech vyšel bezpočet článků na téma „Naomi Watts vypadá šťastněji než kdy jindy“. Před dvěma měsíci se totiž objevila v pořadu Today s diamantovým prstenem na levém prsteníčku. S charismatickým hercem Billym Crudupem randí od roku 2017, avšak ani jeden z nich zasnoubení nekomentoval, stejně jako cokoli dalšího, co by se mohlo týkat jejich soukromí. Teď se ale slavný pár pochlubil svatebním snímkem se stručným popisem „Hitched!“, což by se dalo přeložit jako zaháčkovaní.

Foto: Profimedia.cz

Naomi Watts a její – dnes už manžel – Billy Crudup.Foto: Profimedia.cz

Společná práce spojuje

Herci se přitom znali dávno předtím, než spolu začali randit. Naomi Watts žila s otcem svých dětí, je jím Liev Schreiber, ale v roce 2016 se po jedenácti společných letech rozešli. Jen chvíli poté začala natáčet desetidílný seriál Terapeutka a po jejím boku hrál právě Billy Crudup. A ačkoli ještě pár měsíců po konci natáčení tvrdili, že spolu jen chodívají na oběd, začaly se množit zdroje, které jejich vztah potvrzovaly. Že jsou oficiální pár, pak bylo jasné ve chvíli, kdy spolu začali ruku v ruce obrážet společenské akce.

Krajkové šaty za 120 000 korun

Pokud čekáte honosnou svatbu hodnou hollywoodských herců, jste vedle. Pár si řekl ano na manhattanské radnici. A ačkoli si mohla nevěsta nechat ušít šaty na míru v podstatě od jakéhokoli návrháře, pořídila si hotový model z ready to wear kolekce značky Oscar de la Renta. Krajkové šaty Water Lily mají vypasovaný živůtek, splývavou sukni do áčka a na oficiálních stránkách vycházejí na necelých 120 000 korun. Jakmile se ale na Instagramu objevila fotka herečky v šatech, bylo vyprodáno. E-shopy, které model přeprodávají, šly proto s cenou nahoru a například na Farfetch.com teď stojí nad 200 000 korun. A i tak jsou téměř fuč.

Foto: vpravo Oscar de la Renta, Profimedia.cz

Herečka si pro svůj velký den vybrala krajkové šaty značky Oscar de la Renta za necelých 120 000 korun.Foto: vpravo Oscar de la Renta, Profimedia.cz

Kde koupíte podobně krásné šaty

Pokud se vám styl hereččiných šatů líbí, nemusíte zaklikávat hlídáček o oznámení dostupnosti u Oscara de la Renty ani na ně obětovat řadu měsíčních platů. Spokojíte-li se se skromnějším kouskem, můžete se porozhlédnout v cenově dostupných obchodech anebo si projděte modely ve fotogalerii, které jsme pro vás vytipovaly.

Krajkové šaty jsou z hlediska módy skvělá investice a vy si můžete být jisté, že nebudou mimo za rok, dva ani tři. A samozřejmě je nemusíte obléct jen na svou vlastní svatbu (ačkoli není od věci ušetřit za půjčovnu a rovnou si koupit krásný model), ale i na jakoukoli jinou společenskou událost nebo „jen“ romantickou večeři.

Související témata:
Oscar de la Renta
Bílé šaty
Krajkové šaty

Načítám