Hlavní obsah

Alena Šeredová se vdává. Bere si miliardáře v pohádkovém místě na Sicílii. Lásku přitom už nečekala

Foto: Daniele Venturelli / Getty Images

Foto: Daniele Venturelli / Getty Images

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Česká modelka a královna krásy, která se prosadila i usadila v Itálii, se vdává. Ano říká již druhému Italovi: tentokrát si bere miliardáře, dědice automobilky Fiat, a přípravu rozhodně nepodceňuje. Co se o velkolepé svatbě ví?

Článek

Psal se rok 1998 a Alena Šeredová nevyhrála Miss České republiky. Ač byla jasnou favoritkou, nebo možná právě proto, skončila na druhém místě. Nakonec ale odjela na Miss World a všem ukázala, kdo je tady hvězda: skončila jako čtvrtá nejkrásnější dívka světa! A svůj úspěch následně řádně využila – vedle Česka se brzy proslavila i v Itálii, kde získala v roce 2003 občanství.

A že se sympatická brunetka právě vdává, to nenechává fanoušky v klidu. Však si „Šeredka“ nebere jen tak někoho! Jejím vyvoleným je dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi a je víc než jasné, že jejich svatba bude nezapomenutelná. Co se o chystané veselce ví?

(Před)svatební střípky

Luxusní rozlučka se svobodou proběhla před pár dny. Konala se v honosném neapolském hotelu a kromě italských kamarádek nechyběla ani Eliška, mladší sestra nevěsty. Pozvané přítelkyně měly odznáček s fotkou Aleny jako malé holčičky a nevěsta mimo jiné dostala knížku Šťastná vagina.

Přepychovou svatbu, která byla ohlášena na 17. června, šťastnému páru organizuje Alessandra Grillo, což je nevěstina kamarádka a zároveň slavná dáma, která se v září 2018 starala o italskou svatbu roku: tehdy si světoznámá influencerka a módní blogerka Chiara Ferragni brala rappera Fedeze. A i oni si řekli ano v proslulém sicilském městečku Noto. A proč bude obřad právě zde? Alena Šeredová se svěřila, že chtěli s partnerem svatbu na místě, které ani jeden z nich nezná, aby si utvořili dokonalou společnou vzpomínku.

Pozvánku dostala stovka hostů a za svědka by nevěstě měla jít Lavinia Borromeo. Pochází ze šlechtického rodu, je to Alenina velká kamarádka a její muž je ženichův bratranec.

Foto: Dalibor Kastratovic, Shutterstock.com

Sicilské městečko Noto je proslulá barokní perla na seznamu Unesco. Svatba v takových kulisách, to je skoro jako sen!Foto: Dalibor Kastratovic, Shutterstock.com

Jak šel čas s Alenou Šeredovou

Když se přihlásila do soutěže Miss České republiky, nebyla atraktivní brunetka ve světě modelingu a showbyznysu nováčkem. Jejím partnerem byl Bořek Slezáček a z ní byla cítit sebejistota a vědomí, že má na to uspět. Soutěž sice nevyhrála, ale rozhodně ji to neodradilo a tvrdě pracovala. Stále častěji získávala zakázky v Itálii a ukázalo se, že jí je tam opravdu dobře. Vztah s českým moderátorem skončil po čtyřech letech, ona se nakonec v Itálii usadila, stala se televizní hvězdou a zkoušela štěstí i u filmu.

Foto: Denisa Hamerníková / CNC, Profimedia.cz

Alena Šeredová a Bořek Slezáček tvořili pár čtyři roky, dnes jsou přátelé a ukazují si fotky dětíFoto: Denisa Hamerníková / CNC, Profimedia.cz

Italské dobrodružství

Italové si krásnou Češku rychle zamilovali. Její první velkou italskou láskou byl herec Edoardo Costa, známý třeba ze Smrtonosné pasti 4. A když Alenino srdce získal Gianluigi Buffon, velká fotbalová hvězda, veřejnost neskrývala nadšení: působili jako italští Beckhamovi. Slavný brankář a krásná Alena byli pár snů. Žili spolu od roku 2005 a na svatbě v červnu 2011, která se konala na Vyšehradě, už jim za družby šli dva malí synové.

Jenže pak se Gigi poznal se sportovní reportérkou Ilarií D’Amico a rychle zapomněl, že doma už jednu ženu má, navíc velmi podobnou – a také se dvěma dětmi. Média a paparazzi jeho románek brzy odhalili a on musel jít s pravdou ven.

Foto: Profimedia.cz

Alena Šeredová a Gianluigi Buffon na Vyšehradě. Brali se, když už měli dvě děti, a svatba jim štěstí nepřineslaFoto: Profimedia.cz

Nečekaná velká láska

Rozchod a následný vleklý rozvod, který musel povolit Vatikán, dlouho považovala Alena Šeredová za životní prohru a třebaže ho zvládla s noblesou a elegancí, muselo to přebolet. Dlouho si myslela, že už bude žít sama. Prý nečekala, že by se našel charismatický muž bez závazků a osobních problémů, který by se do ní zamiloval a přijal ji i „s kufrem“ v podobě jejích dvou synů Louise a Davida.

A pak odjela k přátelům lyžovat a poznala u nich Alessandra Nasiho. Jednoho z dědiců automobilky Fiat, pracovitého muže milujícího sport, který nebyl ženatý ani rozvedený. Ona od té doby září štěstím a ke dvěma krásným synům jí přibyla roztomilá dcerka Vivienne. Nezanevřela ani na svatby: když ji Alessandro požádal o ruku, řekla ano. Ona se vdává podruhé, její milý má svatební premiéru. A my moc přejeme, aby se tahle dlouho očekávaná veselka stala jedním z jejich mnoha dalších krásných společných dní.

Načítám