Hlavní obsah

Chystá se Bradley Cooper zahnízdit? Koupil venkovské sídlo se stodolou, jezerem a obří kuchyní

Foto: Profimedia.cz, Shutterstock.com

Foto: Profimedia.cz, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bradley Cooper, ikona hollywoodské scény, nedávno projevil zájem o klidný venkovský život. Zdá se, že slavný herec si našel nový domov v Pensylvánii, přibližně 70 mil od Manhattanu, na rozlehlé farmě o rozloze 33 akrů v opulentní čtvrti New Hope. Nabízí se otázka - nezačíná náhodou Cooper chystat rodinné hnízdo pro svou přítelkyni, supermodelku Gigi Hadid?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Bradley Cooper, kterého můžete znát z mnoha amerických filmů, například Zrodila se hvězda, Pařba ve Vegas nebo Americký sniper, se rozhodl zainvestovat nemalý obnos do nové nemovitosti a pořídil si rodinný dům s domem pro hosty a klasickou kamennou stodolou za 6,5 milionu dolarů (152 932 000 Kč). Oblast s bohatou historií a nádhernými krajinami je oázou klidu. Herec se tak navrátil do svého rodiště - Pensylvánie.

Volba bydliště slavné hvězdy vyvolala spekulace o jeho vztahu s modelkou Gigi Hadid (že spolu randí, se proslýchá už od konce loňského roku). Nemovitost totiž stojí pouhých osm minut jízdy od domu její matky, a tak se zdá, že vztah získává na vážnosti. Herce a modelku spojuje nejen láska, ale i vášeň k venkovskému životu v malebném prostředí.

Cooperův budoucí nový domov byl postaven v roce 1704 a nabízí kombinaci historického kouzla a moderního luxusu. Sedm ložnic, šest koupelen a rozlehlé obytné prostory se rozprostírají na cca 585 čtverečních metrech a poskytují skvělý prostor pro odpočinek i zábavu. Renovace a modernizace, kterými tato nemovitost prošla, z ní udělala skutečný klenot venkovské architektury.

K dispozici je také široká škála vybavení, jako je bazén, rybník a soukromé jezero o rozloze 20 akrů, které poskytují možnosti pro aktivní odpočinek. Cooper si zde může díky veslování nebo plavání krásně udržovat svou atletickou postavu. Pokud by vás pozval dovnitř hlavní budovy, interiér zaujme elegantními detaily, jako jsou kamenná umyvadla, otevřené krby, francouzské dubové podlahy a moderní vybavení od renomovaného designéra Boffiho.

Tento majestátní dům, s blízkostí k přírodě a odvěkou elegancí, se zdá být ideálním místem pro Coopera, který touží po odpočinku a soukromí. Jeho rozhodnutí investovat do této pozoruhodné nemovitosti naznačuje jeho závazek vytvořit si domov, který reflektuje jeho vkus a životní styl.

Načítám