Hlavní obsah

Demi Moore a její chlupatá kámoška? Seznamte se s čivavou Pilaf, která chodí i do talk show

Foto: James Devaney, Gettyimages.com

Foto: James Devaney, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Demi Moore je velká pejskařka! Vlastní jich devět a jednoho nosí pořád s sebou. Jde o miniaturní čivavu Pilaf, která se jí skoro vejde do kapsy. Díky tomu si fenka užívá módní přehlídky z první řady nebo své paničce bere pozornost v talk show!

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Demi Moore oslňuje na veřejnosti poslední dobou víc než kdy dřív. Pamatujete na přehlídku Fendi v roce 2021, kdy si fanoušci mysleli, že podstoupila ne příliš povedenou plastickou operaci? Její podezřele vpadlé tváře jsou ale ty tam a herečka jen září a předvádí stylové outfity. Plusové body jí bezesporu připisuje její fenka Pilaf, bez které, jak se zdá, snad ani nevychází z domu.

Seznamte se s Pilaf

Pilaf je dvouletá maličká čivava, kterou nosí herečka poslední dobou všude s sebou. Drží fenku buď v ruce, nebo je ve speciálním vaku, který má přes rameno. Takhle čivavě neunikne nic a může „držet krok“ se svojí paničkou. Vrací se éra „pejsků do ruky“, jak to bylo za největší slávy Paris Hilton okolo roku 2000?

Pilaf má i vlastní Instagram:

Co je u Demi nového?

S Pilaf zavítala Demi Moore před pár dny i do show Stephena Colberta, kde ji představila jako svůj největší poklad a své „druhé srdce“ a dodala, že ve skutečnosti je herečka fenčiným doplňkem, ne naopak! Vzala ji také na přehlídku Versace a na koncert Madonny, za což ale slízla kritiku od fanoušků - přece jen pro psí uši je koncert příliš hlasitý. Kromě čivavy má doma dalších osm psů, které zachránila z útulků.

Na čem teď Demi Moore pracuje? Rozdává rozhovory především kvůli novému seriálu Feud: Capote vs. the Swans. Jde o sérii inspirovanou reálnými událostmi ze života spisovatele Trumana Capoteho a můžete očekávat něco jako Super drbnu, ale místo středoškolaček mezi sebou budou intrikovat ženy z vyšší společnosti.

Načítám