Hlavní obsah

I v šedesáti módní ikonou. Demi Moore miluje kalhoty a overaly, nebojí se ani ponožek v lodičkách!

Foto: GettyImages.com

Foto: GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Demi Moore byla jednou z nejobletovanějších hereckých ikon devadesátých let. Dnes je jí rovných šedesát a před dvěma měsíci se stala poprvé babičkou, stále je ale také atraktivní ženou, od které můžete leccos odkoukat. Třeba její oblíbené módní sestavy, jež budou svědčit i ženám o generaci mladším.

Článek

Od momentu, kdy do kin vplul film Duch s dnes už zesnulým Patrickem Swayzem, uplynulo více než třicet let. A i když dnes Demi Moore nevídáme v tolika filmech jako v době, kdy tvořila power couple s Brucem Willisem, hraní se věnuje stále. Navíc jí to stále neuvěřitelně sluší a za rozebrání stojí i její šatník, ve kterém jsou chytře namíchané nadčasové kousky s těmi trendovějšími.

Overal & bomber

Uznáváme, že overal s odvážným síťovaným dekoltem není pro každého, na tomto kousku je ale sympatické, že se dá sehnat opravdu v nejrůznějších stylových obměnách. My jsme pro vás našli náhradu v klasickém střihu s lichotivým véčkovým dekoltem a vypátrali jsme i podobný bomber, který se dá obléknout snad ke všemu.

Šaty a ponožky v lodičkách

Když se zaměříte na samotné šaty s květinovou výšivkou, uvidíte poměrně střízlivý, romantický model. Nebyla by to ale Demi, kdyby outfit neposunula o kousek dál. Do klasických lodiček totiž přidala ponožky, které zafungovaly jako stylový a hravý prvek. Pokud byste chtěly herečku napodobit, vybírejte kvalitní ponožky z jemného materiálu a jejich odstín volte z barev, které se objevují na šatech.

Trendy kostým

Je úplně jedno, kolik vám je nebo jakou máte postavu. Kalhotové kostýmy jsou hitem posledních let a upřímně se jejich popularitě nedivíme. Jsou nesmírně variabilní, jednoduché na styling a sluší jim různé módní polohy. Přes den je noste s teniskami nebo plochými sandálky, večer můžete nazout podpatky a klidně po vzoru Demi Moore vynechat top pod sakem.

Bílá maxi sukně

Herečka mini délky nevyhledává a místo toho ráda sáhne po maxi sukni. Demi Moore si oblékla pevnější keprovou sukni, kterou zkombinovala s jednoduchým vrškem a oblíbeným trenčkotem. V outfitu také krásně propojila černou, bílou a béžovou s prvky hnědé.

Když jdete kompletně do černé

Tmavovlásce Demi Moore černá barva vyloženě sluší. Pokud je i vaší srdcovkou, odkoukejte od herečky trik, jak ji nosit ve velkém a nenudit. Klíčové je smíchat dohromady materiály s různou strukturou. Herečka spárovala saténové kalhoty s úpletovým topem, přidala hladké oversized sako a semišové boty. Celek tak vypadá zajímavě, i když je jen v jedné barvě.

Načítám