Hlavní obsah

Z pařmenek mámy, milující módu. Sestry Paris a Nicky Hilton vypadají lépe než kdy jindy

Foto: Christian Vierig , Gettyimages.com

Foto: Christian Vierig , Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z Hiltonovic holek jsou dneska mámy, které nepaří ani zdaleka tolik jako na počátku milénia. Jedno se jich ale drží stále. Láska k módě! Paris a Nicky, která dneska slaví čtyřicetiny, si zaletěly do Evropy a během pár dnů stihly absolvovat celou řadu přehlídek. Co si prominentní sestry oblékly a jak se za poslední dekády proměnily?

Článek

Dědičky hotelového impéria měly pro módu vždycky slabost. Zejména starší Paris (42) byla ikonou nultých let a v první dekádě nového milénia udávala trendy. Se svou tehdejší kolegyní z reality show Simple Life (ano, to byl ten pořad, kde se nepraktické bohaté holky pokoušely pracovat rukama) Nicole Richie tehdy obrážely všechny VIP večírky a častokrát s sebou přibraly i Parisinu mladší sestru Nicky (40), která vždy platila za tu tišší a introvertnější.

Z pařmenek se staly mámy

Ségry Hiltonovy si jsou stále blízké a letos jim přibylo další společné téma. Paris se totiž stala mámou. V lednu letošního roku se jí a jejímu manželovi, bankéři Carteru Reumovi, narodil syn Phoenix, kterého odnosila náhradní matka. Mladší Nicky už je oproti tomu zkušenou matkou. V loňském roce se jí narodil třetí potomek a její dvě dcery ve věku pět a šest let tak mají doma mladšího brášku.

Paris z role hloupé blondýny těží dodnes

Co dnes tyhle holky, které vypadají snad lépe než před dvaceti lety, dělají? Nicky je mámou na plný úvazek. V roce 2015 si vzala Jamese Rothschilda a propojila tak dvě pohádkově bohaté rodiny. Paris Hilton oproti tomu aktivně podniká a daří se jí budovat multimiliardový byznys. Nevěnuje se jen svému brandu, ale je také investorkou, filantropkou a v posledních letech úspěšně obchoduje s NFT. Sama o sobě říká, že není žádná hloupá blondýna, jen ji umí dobře hrát.

Tehdy versus dnes. Jak se Paris a Nicky změnily?

Sestry Hiltonovy pojí láska k módě a musíme říct, že se jejich styl za poslední dvě dekády dost posunul a zkultivoval. Paris a Nicky těží ze své pověsti ikon a pravidelně jsou zvány na světové týdny módy, kde si samozřejmě sedají do front row neboli prestižní první řady. Paris, která má bezpočet fanoušků i dnes (jen na Instagramu ji sleduje téměř 25 milionů followerů), se dokonce občas projde po mole. Loni se nechala naverbovat na show Donatelly Versace, před pár dny šla v Paříži přehlídku Mugler. A i když ze světa sociálních sítí zaznívalo, že Paris chodí jako robot, znovu všem dokázala, že je prostě hvězda. Jak obě sestry vypadají dnes a jak se v průběhu let změnily? Prohlédněte si fotogalerii, která vás zavede až do roku 1985.

Načítám