Hlavní obsah

Nejhůře oblečené hvězdy roku 2023: Padáka by měly dát stylistovi i Halle Berry nebo Rita Ora

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblečení celebrit tu sice velebíme každou chvíli, peníze, sláva a konexe s těmi nejlepšími návrháři ale ještě nejsou zárukou dobrého outfitu. Kdo letos neměl při výběru šatů šťastnou ruku? Pojďte s námi v závěru roku bilancovat a prohlédněte si ty nejhorší módní počiny hvězd.

Článek

Urputná snaha je zřejmě tím nejčastějším důvodem, proč známé tváře končí na seznamu nejhůře oblečených hvězd. Chtějí tak moc vyniknout nebo být tak moc sexy, že se to nakonec nějak zvrtne. Letošní seznam je početný také proto, že spousta celebrit podlehla trendu nahých šatů, které by si v některých případech zasloužily uvozovky. Otázka, jestli se dá kousek síťoviny nazývat šaty, je opravdu namístě.

Nejhorší VIP outfity roku

Zatímco spousta hvězd chodí polonahých pod záminkou trendů, manželka Kanyeho Westa si jede podle vlastních pravidel. Bianca Censori chodí dobrého půl roku jen ve spodním prádle, a to navíc nijak lichotivém. Poté, co byli slavní manželé vykázáni z ulic Itálie, se Bianca začala jistit polštářem, který si zdrženlivě přidržuje před prsy. V našem žebříčku nechybí ani rapperova bývalka Julia Fox, která se naopak se spodním prádlem neobtěžuje vůbec.

Kromě podobných extrémů najdete ve fotogalerii i hvězdy, které se jinak oblékají dobře a holt jim to jednou nevyšlo. Tím míříme ke „stanovým šatům“ herečky Melissy McCarthy, podivné sukni těhotné Sienny Miller nebo mašličkovým mini šatům Halle Berry, které se zkrátka nepovedly. A někdy škodí i přílišná dávka extravagance, o čemž by mohl vyprávět „nafouknutý“ Sam Smith. Tak schválně – který outfit nejvíce šokoval vás?

Načítám